hpavictor Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 http://www.hiendaudio.ro/AE/AE-150-S.rar Aici sunt toate detaliile constructive . Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Aseara a inceput sa cante .... pozelor restul vi le va arata Sorteh ! Link spre comentariu
Vizitator zmith Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Aseara a inceput sa cante .... pozelor restul vi le va arata Sorteh !Și cum cântă? Conform așteptărilor? Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Probabil ca primul va afla Dan Zup , el are conditii aproape ideale pentru testare obiectiva . Iar de la el vor afla si ceilalti... Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Probabil ca primul va afla Dan Zup , el are conditii aproape ideale pentru testare obiectiva .Iar de la el vor afla si ceilalti...Ar fi bine daca sar face o intalnire cum a fost cele organizate de danzup la tiberiu vicol, ca sa il poata audia cei din bucuresti si din inprejurimi, evident pe niste incinte de calitate, eventual compara cu alte amplificatoare aduse de fiecare eventual si unu pe lampi de mare clasa pt a vedea la ce nivel se situeaza :daIn felu asta va fi un feedback mult mai realist. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Eu pot participa oricind cu un modul Leco.Imi trebuie alimentare de minim +/- 55 Vcc, si chiar ar fi o initiativa excelenta!Daca iti si corectezi greselile gramaticale, putin cite putin,cu posturi de genul celui de mai sus,incepi sa fi demn de apreciat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Nu inteleg cum de incercati voi sa va invitati singuri...ar trebui sa aveti si acceptul gadelor !Dan Zup este de-al casei ( este prieten cu Tibi Vicol ) si participant la proiectul comun . De aia va avea privilegiul de asculta in conditii obiective cand si cat doreste . Dar pana ce totul va fi gata...probabil ( realist vorbind ) mai trece ceva timp . Pe primul plan este doar calitatea ! Nu uitati sa cereti gazdelor aprobarea pentru a participa la o auditie... Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 A inceput plantarea PCB-urilor pentru useri care adoresc modulu plantat? Daca da cand vom intra in posesia amplificatorului gata plantat ?Poze mai professionale cu Modulu ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Ce facem, ne bagam in seama sau ce ?Dintre toti colegii care s-au inscris in proiect si care asteapta de un an si ceva, te-ai gasit chiar tu, ultimul inscris, sa pui asemenea intrebari pe forum dupa ce in prealabil am discutat pe messenger...Ai limbrici sau ceva ???Veti astepta atat cat e nevoie, nici mai mult, nici mai putin!!!Am sa postez poze mai bune curand, precum si o serie de alte informatii... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Fa-te sanatos cat mai curand si posteaza pozele promise si eventual daca exista noutati despre amplificator , deoarece sunt multi useri interesati de evolutia acestui proiect ! Link spre comentariu
player4 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 vine mosu la noi sau asteptam iepurasul...? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 vine mosu la noi sau asteptam iepurasul...? Incerc o surpriza placuta! Link spre comentariu
Vizitator claudiu12 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 As fi interesat de PSA-150S - Vers.B 2x150W/4R/2x42-48Vcc - 120W/8R/2x50-58Vcc - Finali MJL... fara radiator ca am si alimentat.Facut proba si nu stiu mai trebuie ceva la el ca nu sunt electronist si numai sa-l baga la priza 220. Fara cutie numai asamblat, legaturile toate ce trebuie la el.. Cit ar ajunge acest proiect?Astept e-mailul d-vs.Va multumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Vine mosul ? Sau ne asteptam la iepuras ... ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Vine mosul ? Sau ne asteptam la iepuras ... ?Sunt sigur ca daca ati putea mi-ati prinde un deget in menghina si ati tot strange... Glumesc!Mi-au venit toate componentele, astept doar tranzistorii finali si capacitorii de filtraj de 100uF/100V.Probabil multi dintre voi nu vor intelege, dar de la prezentari pana la realizare e o mare diferenta si chiar daca in tot acest timp mi-am atras atatea vorbe de duh eu ma declar in continuare de neatins de agitatiile voastre si nu spun asta intr-o nota sarcastica sau ironica!Probabil pentru multi nu conteaza aspectele de detaliu, dar pentru mine si Victor sunt extrem de importante si daca tot a trecut atat de mult timp va cer respectuos sa mai aveti foarte putina rabdare.Doar un exemplu pot da numai pentru rezistorii de 68R am comandat pana acum vreo 6 feluri de rezistente )))) Nici una nu m-a "aranjat" pe deplin si in sfarsit acum o saptamana mi-au venit niste rezistori Dralogic/Vishay de toata frumusetea...Fata de BOM-ul care s-a schimbat de cateva ori am modificat destul de multe repere si toate acestea s-au facut cu costuri foarte importante, costuri care nu se vor regasi in preturile finale si nu fac asta sa impresionez pe nimeni ci doar pe noi, pe mine si pe Victor... As fi doar bucuros daca si voi veti aprecia aceste schimbari...Fata de ultimul BOM toate rezistentele sunt acum BC Components(Philips) 1% + rezistentele de putere Panasonic...Amplificatorul a fost testat si totul e ok, anumite componente sunt deja determinate in urma testelor, mai trebuie o singura calibrare de facut si apoi voi finaliza placile de plantat, placi care acum sunt plantate cu componentele SMD.O singura "problema" exista, dar nu cred ca are sa deranjeze atat de tare pe cineva, am uitat un traseu de appx un cm lungime... e un traseu din protectie...Cu intermitentele legate strans de sarbatorile care vin, sper sa pot finaliza o placa de prezentare, alta decat placa ce a servit pentru teste si calibrari, apoi dupa prezentare sa finalizez sistematic si celelalte module si sa le expediez in ordinea comenzilor.------Chiar daca nu facem flic flac-uri cum probabil sunteti obisnuiti de o serie de useri de pe acest site, noi ne miscam si nu am uitat de proiectele viitoare ce le-am prezentat cu ceva timp in urma...Atat pentru SMPS cat si pentru controlerul audio am achizitionat deja o serie de componente extrem de importante ce va face ca urmatoarele proiecte sa se situeze la acelasi pret mic si calitate ridicata...Pentru SMPS am achizitionat deja o serie de componente de foarte buna calitate la preturi foarte bune iar pentru controlerul audio tocmai am cumparat 1000 de telecomenzi de foarte buna calitate la preturi mai mult decat accesibile... E drept ca e o cantitate foarte mare, dar la fel ca si celelalte componente si materiale numai daca sunt cumparate in cantitati mari preturile sunt de bun simt. Link spre comentariu
Postări Recomandate