Vizitator Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Imi pare foarte rau de situatie, sper sa intelegeti!Saptamana aceasta trebuiau placile sa fie expediate, dar o placa din pachetul de 3 placi comandate(doua fiind ale unui coleg de forum) a avut un film deplasat si la testarea electrica s-au descoperit doua atingeri si o intrerupere pe un alt traseu. Doar acea placa a reintrat in fabricatie si firma unde fac placile mi-a promis ca pune aceasta placa la urgenta, adica appx 12 zile.Stiu ca timpul de la initierea proiectului este foarte mare, dar sper ca acesta sa fie singurul repros ce-mi poate fi adus.Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Max Him Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Felicitari si din partea mea . Sunt extrem de curios de sunet, insa si cat ar costa un amplif "la gata" , adica finalizat, asamblat in carcasa.Nu am timpul si nici pe departe cunostintele necesare pentru a implementa un astfel de amplificator. Insa parca as cumpara unul FELICITARI, multa BAFTA si , de ce nu, MULTE SATISFACTII va doresc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Multumim foarte mult pentru aprecieri!!! Probabil ca am sa va dezamagesc intr-o oarecare masura, dar nu cred ca va pot oferi un pret al unui amplificator finit(incasetat). Motivul este simplu: proiectul nostru face parte dintr-un plan cu bataie ceva mai lunga, acesta este si motivul pentru care noi(eu si Victor) nu am avut graba fiecarui coleg implicat in acest proiect, elementul principal de care noi am fost interesati a fost acela de a lansa un proiect HI-END de calitate buna sau acceptabila in comparatie cu produse importante de pe piata, dar la un pret suficient de mic incat sa si-l permita cat mai multi colegi. Din punctul nostru de vedere, referindu-ma strict la capabilitatea de a oferi produse(nu proiecte) HI-END, AE-150S nu reprezinta nici pe departe ultima frontiera , noi putem mult mai mult, dar la cu totul alte preturi, probabil de zeci de ori mai mari. Este imposibil sa calculam sau sa estimam corect costurile unui produs finit care implica o placa sau cel mai probabil doua placi de AE-150S, un SMPS, un controler audio, o carcasa cu pretentii HI-END, conectica de calitate si manufactura la aceleasi pretentii inalte... Intentionam ca dupa ce vin placile AE-150S si le echipam sa lansam si sa derulam foarte repede proiectele de SMPS si CONTROLER AUDIO, dupa ce avem si aceste doua proiecte vom echipa un amplificator finit, vom face teste comparative cu produsele altor colegi si prieteni si daca rezultatele sunt multumitoare si in ceea ceea ce priveste feeadback-ul de la colegii inscrisi in proiect, vom putea stabili un pret corect al unui amplificator finit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Am redeschis acest topic, ocazie cu care va anunt ca mi-au venit PCB-urile...Am atasat doar o fotografie la repezeala, in 1-2 zile am sa plantez o placa si apoi voi face fotografii mai profesioniste...Va multumesc pentru rabdare si imi cer sincer scuze pentru timpul prea lung in care s-a desfasurat acest proiect.Sper sa reusiti sa delimitati cu privirea placa de AE-150-S, panelul mai contine PCB-ul de SMPS a lui Leco si alte mici placi ce-mi apartin.------------------------------------------------------------------------------------------------------------Recomand exercitii de respiratie tzugulanilor ce rama pe forum doar pentru a etala frustrari in exces si care din reala placere ingurgiteaza rahat din abundenta...Ma refer strict la viermii care nu au contenit sa ne purjeze in dos cu orice ocazie, spunand ca acest proiect nu va prinde viatza niciodata...Exclud intr-o oarecare masura userii care au renuntat la acest proiect din diverse motive, fiind doar pierderea lor. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Arata intr-un mare fel !!! Astept cu nerabdare sa vad si mai ales sa aud un modul ansamblat. Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Nu pot sa nu ma abtin in a exclama "In sfarsit...!" Arata frumos!!! Daca am optat pentru kitul gata ansamblat si testat, imi pot modifica optiunea doar pentru kit-ul simplu (doar pcb-ul si piesele)? Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Se pare ca acest proiect se apropie de final ...așteptăm rezultate palpabile , pentru a convinge si pe cei mai necredinciosi ca " exista " si nu au avut niciodată dreptate in latraturile lor sub clar de luna . Dar si intarzierea a fost nepermis de mare , indiferent de cauze ( obiective sau/si subiective pentru unii sau alții ) . Ce a fost , a fost . Contează doar satisfactia ascultatorilor ! Link spre comentariu
Vizitator clu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 The Devil Wears Prada ! Se pare ca nu e dracu asa de negru! Dar cu siguranta cablajului ii sta f bn in negru desi cred ca nu au mai fost acoperite electrochimic cu aur. Oricum Frumos! Asteptam sa vedem unul montat! Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Dracu poarta numai Bucci si Dolce Banana. Iar biasul la ampliful sau nu mai spun cum se regleaza. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Ce a fost , a fost . Contează doar satisfactia ascultatorilor ! Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 :aplauzeArata intr-un mare fel. Link spre comentariu
alex mm Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 arata foarte bine , felicitari pt. realizare , un lucru exemplar bine facut .... Mai vrem poze ..... Link spre comentariu
Vizitator YO3IMW Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 hpavictor nu are niciun merit , chiar daca este fratele meu mai mare .Este un proiect comun , el a lucrat doar la partea teoretica , amplificatorul arata bine pentru ca l-a facut Sorteh . Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Opera de arta intradevar.Felicitari Sorteh si echipei si la mai mule realizari!Asteptam poze si cu sursa.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Foarte frumos intr-adevar, felicitari. Pana la urma care a fost schema finala dupa care l-ati facut ? Link spre comentariu
Postări Recomandate