Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect comun de amplificator audio HiFi (HI-END)

Postări Recomandate

Ce parere aveti oportunitatea unui proiect comun , care sa aiba ca subiect un amplificator simplu , dar de calitate , sa fie construit fara CI operationale , si desigur va puteti inspira de oriunde ca platforma de plecare.........va invit sa definiti Dvoastra urmatoarele reguli , si sa postati ideile sau proiectele Dvoastra , mai vechi sau mai noi !Multumesc anticipat pentru colaborare !

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

preturile mi se par decente ca sa nu zic cam pomana pentru ceea ce se ofera ,(sper sa fi inteles corect BOM Total versiune A = 217.34 LEI- inseamna pt 2 canale)Recomand sa fie sticky si sa tineti deschis acest group-buy o perioada ceva mai lunga .Felicitari celor ce au muncit la dezvoltarea amplificatorului!

Link spre comentariu

Da, asa este, ai scris. Doar ca eu am citit "in diagonala" si am sarit pasajul respectiv. :jytuiyu Si in loc sa recitesc, am scris postul anterior (pt. ca mi se parea normal sa se adune banii pt a comanda piesele si placile). Atunci astept si eu pe mp datele contului.Scuze pt poluare - sterge tu aceste posturi.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@costy: poti incerca daca tii neaparat. Poti sa-ti faci un cablaj dublu-strat dupa fisierele "PSA-150S BOTTOM PADS VIAS.pdf" si "PSA-150S TOP PADS VIAS.pdf" din arhiva.Insa n-o sa-ti iasa nici pe departe comparabil cu ce vine din Taiwan. Sute de gauri de dat, zeci de treceri, 35u fata de 70, etc. Nici scopul proiectului n-a fost sa fie 100% diy (lucru manual), ci realizarea unui produs la nivel profesional, cu resurse modeste.Rezultatul e spectaculos, zic eu, si chiar n-are rost sa ceri altceva. Mie imi pare rau ca am cheltuit vreo 400RON pe componente, inainte sa apara proiectul, cand daca stiam ce vine as fi pastrat banii ptr un PSA-150S. Acum nu-mi permit.

Link spre comentariu

daca erai atent ai fi vazut ca era vorba de un cablaj prototip; pentru teste; daca tu iti permiti sa faci un cablaj de teste la fabrica cu specificatiile alea...Nu strica un cablaj prototip pt ca in eventualitatea unei greseli nu mai ramai cu zeci de cablaje frumoase dar cu greseli ce nu puteau fi observate in faza de proiectare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări