hpavictor Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Ce parere aveti oportunitatea unui proiect comun , care sa aiba ca subiect un amplificator simplu , dar de calitate , sa fie construit fara CI operationale , si desigur va puteti inspira de oriunde ca platforma de plecare.........va invit sa definiti Dvoastra urmatoarele reguli , si sa postati ideile sau proiectele Dvoastra , mai vechi sau mai noi !Multumesc anticipat pentru colaborare ! Link spre comentariu
costy Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 preturile mi se par decente ca sa nu zic cam pomana pentru ceea ce se ofera ,(sper sa fi inteles corect BOM Total versiune A = 217.34 LEI- inseamna pt 2 canale)Recomand sa fie sticky si sa tineti deschis acest group-buy o perioada ceva mai lunga .Felicitari celor ce au muncit la dezvoltarea amplificatorului! Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Ma inscriu cu un kit amplificator stereo complet plantat , asamblat si testat radiator 100mm PSA-150S - Vers.B 2x150W/4R/2x42-48Vcc plus o sursa SMPS-600W la fel asamblata ,testata, plus o placa PS1.Comanda ferma ! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Ma inscriu si eu cu un kit varianta 120W/8R/2x50-58Vcc , asamblat si testat, fara radiator. Link spre comentariu
player4 Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 la fel si eu cu un kit Vers.B 2x150W/4R/2x42-48Vcc - 120W/8R/2x50-58Vcc , asamblat si testat, fara radiator.LE: atat deocamdata Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Curiozitatea ma sileste sa ma inscriu si eu pt un modul PSA-150S - Vers.B, plantat si verificat, insa fara alimentare si fara radiator (din astea am in exces). Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Eu multumesc !Trebuie sa platim in avans ? Ar ajuta asta organizatorii/ coordonatorii proiectului ? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Da, asa este, ai scris. Doar ca eu am citit "in diagonala" si am sarit pasajul respectiv. Si in loc sa recitesc, am scris postul anterior (pt. ca mi se parea normal sa se adune banii pt a comanda piesele si placile). Atunci astept si eu pe mp datele contului.Scuze pt poluare - sterge tu aceste posturi. Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Am o intrebare - a facut cineva o simulare a amplificatorului ?Daca da, pot fi postate rezultatele ?Eu nu am salvat discutiile anterioare si nu mai tin minte daca erau sau nu specificate vreunele din datele respective. Link spre comentariu
Vizitator dpacurari Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Documentatie proiect PSA-150S.rar [7.16 MiB] nu se mai poate descarca. Link spre comentariu
Murcielad Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 un cablaj de test nu se face ? ar fii bine pentru excluderea eventualelor greseli de proiectare ...ar fii pacat sa fie nevoie sa modifici din trasee... Link spre comentariu
Murcielad Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 eu cred ca si asta este un motiv pentru care nu se ingramadeste lumea Link spre comentariu
costy Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 chiar nu se poate un cablaj diy cu treceri facute cu sarma?Era cineva la servicii care zice ca face si cablaje dublu strat fara treceri; zic si eu , nu dati cu pietre. Link spre comentariu
apollo11 Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 @costy: poti incerca daca tii neaparat. Poti sa-ti faci un cablaj dublu-strat dupa fisierele "PSA-150S BOTTOM PADS VIAS.pdf" si "PSA-150S TOP PADS VIAS.pdf" din arhiva.Insa n-o sa-ti iasa nici pe departe comparabil cu ce vine din Taiwan. Sute de gauri de dat, zeci de treceri, 35u fata de 70, etc. Nici scopul proiectului n-a fost sa fie 100% diy (lucru manual), ci realizarea unui produs la nivel profesional, cu resurse modeste.Rezultatul e spectaculos, zic eu, si chiar n-are rost sa ceri altceva. Mie imi pare rau ca am cheltuit vreo 400RON pe componente, inainte sa apara proiectul, cand daca stiam ce vine as fi pastrat banii ptr un PSA-150S. Acum nu-mi permit. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 daca erai atent ai fi vazut ca era vorba de un cablaj prototip; pentru teste; daca tu iti permiti sa faci un cablaj de teste la fabrica cu specificatiile alea...Nu strica un cablaj prototip pt ca in eventualitatea unei greseli nu mai ramai cu zeci de cablaje frumoase dar cu greseli ce nu puteau fi observate in faza de proiectare. Link spre comentariu
Postări Recomandate