mely17 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Salutare! Sunt student in anu I la facultatea de inginerie! Am de facut un program pentru sesiune pe care in 98% lam terminat dar mai am un lucru de facut si anume: Am un numericbox la care trebe sa introduc "X" valoare, toate bune si frumoase pana cand vreau sa introduc de exemplu 0,001! Nu ma lasa sa introduc aceasta valoare, daca vreau sa modific minim de la propertis atunci tot nu ma lasa sa setezi cel mai mic numar 0,0000001 numa 0! Este vreo modalitate de al invata ca numaru minim introdus sa fie 0,000001? Mam gandit la alta modalitate dar aia nu stiu cum se face si anume: sa pun un combobox la care sa am 2 comenzi A si mA iar cand selectez A si introduc 3 el sa vada 3 iar cand selectez mA si introduc 3 el sa vada ca am 3/1000! Va astept raspunsurile,Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator Xilard Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 La DataType trebuie sa fie proprietatea Decimal. Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Acel datatype unde il gasesc ? Link spre comentariu
mely17 Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Am reusit cu o varianta nu foarte buna dar is face treaba si asa! In formula principala unde folosesc acel numericupdownbox am pus in loc de "I" "I/1000" si asa am pus sa se introduca valoarea in mA si nu in A in acest fel valaoare minima introdusa este de 1mA!Iti multumesc ori cum pentru ajutor,O seara placuta, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum