Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda philips HDR3500

Vizitator 3VIL

Postări Recomandate

Buna ziua, am apelat la acest site deoarece nu stiu la cine sa apelez. Am achizitionat acest dvd recorder insa nu are telecomanda. E adevarat ca mi-au facut discount 60 % insa nu siu de unde sa o achizitionez. Ma interesa una originala sau una universala insa nu stiu daca gasesc sa aibe aceleasi functii. Am gasit pe net asta remote-control.info/Replacement_Remote/PHILIPS/H/ si ma gandeam daca exista asa ceva in Romania sau daca pot cumpara de pe acest site. Are cineva o idee mai buna? Fac cinste nu problema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

2

Vizitator Fabricantul

Ar mai fi o metoda. Faci rost de un cititor de coduri ir qunda ,te duci unde ai cumparar dvd-ul ,daca mai au pe stoc rogi sa te lase sa citesti fiecare tasta a telecomenzii apoi imi trimiti ce ai citit -sys -ul,ic-ul si data de la fiecare tasta si iti incarc functiile telecomenzii intr-o telecomanda programabila BRAVO.Atentie la citit .Fiecare tasta trebuie sa arate altceva.Fiind un PHILIPS probabil ic-ul este8521Daca esti priceput si motivat treaba dureaza max 10 minute.Success

Link spre comentariu
Vizitator 3VIL

am facut cum mi-a spus TV1 si am comandat on-line telecomanda deoarece nu mai aveau pe stoc modelul, bucata pe care am achizitionat-o era ultima. Acum astept sa vina sa vedem. 8afta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări