Vizitator 3VIL Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Buna ziua, am apelat la acest site deoarece nu stiu la cine sa apelez. Am achizitionat acest dvd recorder insa nu are telecomanda. E adevarat ca mi-au facut discount 60 % insa nu siu de unde sa o achizitionez. Ma interesa una originala sau una universala insa nu stiu daca gasesc sa aibe aceleasi functii. Am gasit pe net asta remote-control.info/Replacement_Remote/PHILIPS/H/ si ma gandeam daca exista asa ceva in Romania sau daca pot cumpara de pe acest site. Are cineva o idee mai buna? Fac cinste nu problema. Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Codul original al telecomenzii este 242254901792 . http://www.remotecontrolshop.eu/uk/php/ ... pe=HDR3500 Link spre comentariu
Vizitator 3VIL Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 multumesc pnetru raspunsul promt. Cred ca aceea este telecomanda. Ce ar trebuii sa fac cu acel cod dat de tine? Sa intreb la magazin ? Link spre comentariu
Vizitator 3VIL Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Deci ceva idei ce sa fac cu codul acela? :cry: Link spre comentariu
Vizitator 3VIL Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Help pls..stau cu dvd impachetat :cry: .Am nevoie de informatii va rog ca chiar nu ma pricep. AM zis ca e simplu :*( Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Faci cumparaturi online de pe site-ul respectiv ,platesti cu cardul si astepti coletul acasa. Link spre comentariu
Vizitator Fabricantul Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Ar mai fi o metoda. Faci rost de un cititor de coduri ir qunda ,te duci unde ai cumparar dvd-ul ,daca mai au pe stoc rogi sa te lase sa citesti fiecare tasta a telecomenzii apoi imi trimiti ce ai citit -sys -ul,ic-ul si data de la fiecare tasta si iti incarc functiile telecomenzii intr-o telecomanda programabila BRAVO.Atentie la citit .Fiecare tasta trebuie sa arate altceva.Fiind un PHILIPS probabil ic-ul este8521Daca esti priceput si motivat treaba dureaza max 10 minute.Success Link spre comentariu
Vizitator 3VIL Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 am facut cum mi-a spus TV1 si am comandat on-line telecomanda deoarece nu mai aveau pe stoc modelul, bucata pe care am achizitionat-o era ultima. Acum astept sa vina sa vedem. 8afta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum