cristian_draghiescu Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 la transformatoarele construite cu tole de calitate, de ce nu se pun astfel de spire ?Nu am vazut asemenea spire in scurtcircuit nici macar la transformatoarele al caror miez era realizatdin tole ordinare. Orice element care ar putea constitui o spira in scurtcircuit trebuie evitatin proiectarea si constructia transformatoarelor. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 la transformatoarele construite cu tole de calitate, de ce nu se pun astfel de spire ? Nu am vazut asemenea spire in scurtcircuit nici macar la transformatoarele al caror miez era realizat din tole ordinare. Orice element care ar putea constitui o spira in scurtcircuit trebuie evitat in proiectarea si constructia transformatoarelor. Forta necesara pentru a atrage armatura mobila este MULT mai mare ca forta de retinere a unei armaturi odata atrasa asa incat noi inginerii am calculat ca e de ajuns o spira in scurt pentru mentinere armaturii !Ce-mi plac romanii care nu se pricep dar isi dau cu parerea !!!!! Iar prostia cu spira in scurt la transformatoare sa nu o mai spui niciodata , ma face sa gandesc ca nu stii nimic depre functionarea unui transformator ! Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 De atatia romani si romanism, mie imi vine sa spun ca sunt neamt. :nas:Si unde am scris eu ca transformatorul ar avea spira in scurt ? Iti garantez eu ca nu sunt nici mai multi nici mai putini curenti turbionari in miezul unui contactor/releu de c.a. ca in orice alt miez fabricat din acelasi material asa ca lasa-i in pace pe numitii curenti.Cat priveste romanii : eu sunt roman si ma bucur de acest lucru !Am folosit termenul de roman in acea exprimare a mea in sensul de oameni in general .PUNCT ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum