FIXVID Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 imi place cum ai facut legatura cu subiectul topicului aiwa :finga: adika nici cum :supz: :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 daca a incercat cineva hp15w..cutia aia cu 3 tuburi de bass reflex parca era...saimi spuna si mie ce a iesitcutia aia cu 3 tuburi de bass reflex ii zice subwoofer band pass de ordin 4 :smt112 si e bun .... stie ce are de facut si o face fara drept de apel - adica sa supere vecinii :finga: eu personal nu l-am auzit ...... dar mi-au explicat altii ca echivaleaza cu vreo 10 subwooferi de la sistemul genius 5.1 - ala de "3600 W" - sistem pe care il am si eu :smt112 FIXVID ...... lasa omu in pace ... e topicul lui ...... discuta aia tot ce il doare :banghead: Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ala e facut de tymyeu nu am ajuns la el sa il ascult dar el spune ca este de nu se poate si sunt sigur ca nu spune prosti Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 eu personal nu l-am auzit ...... dar mi-au explicat altii ca echivaleaza cu vreo 10 subwooferi de la sistemul genius 5.1 - ala de "3600 W" - sistem pe care il am si eu :smt112 Din ti-au explicat altii nu poti sa iti dai seama cum suna, dar oricum geniusul ala suna ca dracu dupa gustul meu. :toimonster: Mai demult am mers sa scriu niste dvd-uri la un prieten posesor al faimosului sistem si am oprit muzica, ca deja ma durea capul de la basul ala enervant de lung.Si de echivalat cu 10 subwoofere....de ce nu cu 4 sau de ce nu cu 50?Ai masurat exact caracteristica ambelor suburi?Si oricum daca un genius suna prost atunci 10 geniuisuri ar suna si mai prost si mai tare. Link spre comentariu
Vizitator aiwa Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 da..geniusul ala nici mie nu imi place...la max distorsioneaza intr-un hal.. :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum