gogutu Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 salutare prieteni.am dat de o problema si nustiu cum sa-i dau de capat.e vorba de un hard excelStor ,jupiter de 160gb.problema e in felul urmator:din tot hardul ,atunci cand vreau sa instalez wind. nu vad decat partitia c care e in valoare de 32gb si nu pot instala wind.daca il pun in calculatorul meu in paralel cu hardul din pc il vede(vede toate partitiile,4 la numar)nelamurirea mea e de ce nu pot vedea toate partitiile atunci cand il folosesc singur ca sa pot instala wind.am incercat si pe calculatorul meu dar fara nici un rezultat.se poate face ceva? omul care m-i l-a adus,vrea sa-i salvez datele de pe el spune ca sunt foarte importante pentru el.va rog o mana de ajutor Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Pai daca pe PC tau iti vede toate partitiile(FAT32 sau NTFS)..salveaza-i omului datele si gata! Din ce ai afirmat tu..asta pare principala problema care o vrea rezolvata omul!Apoi cu HIREN CD..ai acolo destule utilitare pt HDD, incearca sa formatezi si sa creezi partitiile din nou! Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 m-am apucat sa-i salvez datele de dimineata,e un proces anevoios merge greoi dar chestia cu hiron nu am facut-o niciodata.acum mai multi ani in urma mai exact 3 ani un prieten mii-a dat un cd pe care scrie hiren boot cd dar nu l-am folosit niciodata,nustiu cu ce sa incep,o sugestie va rog daca vreti sa ma ajutati.eu cand am patito cu al meu a fost mai simplu ca imi vedea partitiile dar nu puteam intra pe ele asa ca am fomatat tot hardul si l-am readus la viata dar cu asta e altfel.poate nu m-am exprimat cum trebuie,partitiile de pe hardul defect le vad cu programul find and mount,altfel nu le pot vedea :cry: .am reusit de am salvat datele de pe o partitie dar nu am putut sa o formatez imi spune ca partitia e protejata .am sa-i salvez tot ce e important de pe hard si dupa aia nustiu cum o sa fac.oricum multumesc mult pentru ajutor Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Pai bagi Hiren boot cd si automat va rula sub DOS! Apoi iti apare o lista cu programe..alegi ce te intereseaza..spre exemplu partition magic (sunt si altele) si vezi daca poti sterge/formata HDD! Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 multumesc mult de raspunsuri chiar am bagat cd cu hiron si l-am rasfoit putin numai ca e o versiune mai veche sper sa mearga Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 bunaseara la toata lumea.va deranjez iarasi ca nu stiu ce sa fac m-am plafonat.am bagat cd cu hiren si tot nu am putut rezolva problema ,asa de prost sunt.cu hiren imi arata numai partitiile "d"si "g"dar nu si pe celelalte asa cum reiese din arhiva pe ce am atasat-o.cu softul"find and mount imi arata asa cum este in captura 2,cea de 15,cea de 10 si apoi partition 3,4,5,iar cea de 80 e hardul meu dupa cum se vede.ce pot sa fac ca sa le vada pe toate atunci cand pun hardul singur?imaginile sun facute pe calculatorul meu, dar daca il las numai pe cel de 164gb vad numai cele doua partitii.va rog mult un sfat bun daca vreti ca nu m-am mai lovit de asa ceva.multumesc anticipat Link spre comentariu
gogutu Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 asta e configuratia la jumperi,cum se vede in arhiva.cand il pun pe calculatorul meu il las fara jumperi ca il vad cu windosul din calculator iar cand il pun singur ai pun jumperii pentru master.cum dumnezeu sal mai pun ca nu mai stiu Link spre comentariu
gogutu Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 scuze ca raspund asa tarziu am rezolvat problema,dar aprope ca miau luat creierii foc.nu am mai patit asa ceva.am reusit sa recuperez tot hardul dar numai dupa ce iam facut o gramada de formatari ca era plin de baduri,problema e ca acum nu mai pot instala orice SP.vrea numai cu sp3 si vista dar nu e o problema,bine ca am rezolvat-o.va multumesc la toti pentru sfaturi si ajutor.m-am chuit eu o zi si o noape dar a meritat pe viitor voi tine cont de ce trebuie facut.cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum