niceguy12 Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 nu stiu de unde a luato cel care a facut vumetrul eu am cumparat vumetru din talcioc. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Nu cumva era ceva de genul schemei de mai jos? Link spre comentariu
niceguy12 Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 E foarte posibil sa fie asta nu stiu sigur pt ca eu nu am schema...numai ca nu pleaca fiecare rezistenta din colectorul tranzistorului ci sunt inseriate. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Mai e un coleg tot din Italia la sectiunea de amplificatoare ....va cam asemanati...amadoi vreti ceva dar va asteptati sa ghicim noi in stele ce anume vreti voi.... Faci rost de schema si gata...degeaba ne ceri noua parerea...nu avem cum sa te ajutam....sorry.....decat daca vede mama Omida postul tau si iti spune ea. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Februarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2011 Daca aveam schema sau daca o gaseam pe vreun forum din lumea asta te asigur ca nu mai ceram pareri pe acest forum, ce am eu din schema e ceea ce am postat in poza din primul mesaj mai mult de atat nu am deocamdata. Am postat acea schema in speranta ca cineva ma poate ajuta sa inteleg cat de cat principiul de functionare al ei dar majoritatea te indeamna catre alte scheme care lor li sau parut mai simple si nu vor sa aibe dureri de cap in a da o solutie la aceasta problema. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 cred ca stiu despre ce schema e vorba e luata cumva din revista connexclub ca am vazut una asemanatoare,dar nu mai stiu in ce editie, o caut si revin cu schema.Pai si de ce nu o faci pe un cablaj de test sau in aer si te convingi ce si cum , nu ar trebui sa dureze mai mult de 30minute la o schema atat de simpla !!!!!!!!!!electronica presupune ca experimentezi .schema e ok : ai desenat doar diodele led invers .IAR DACA NU TI-AI DAT SEASMA CA SCHEMA POSTATA DE CATALINUX ESTE EXACT ACEEASI SCHEMA CU A TA E JALE MARE ! Link spre comentariu
niceguy12 Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Poate ca nu oi fi eu asa de experimentat ca altii dar la o privire asa de la 1 km vad ca rezistentele sunt in serie in schema mea iar in schema lui is toate in paralele asa ca....mai uitate o data inainte sa iti dai cu parerea...a si am incercat schema asa cum mio amintesc eu si nu functioneaza ceea ce inseamna ca nu e bun ceva poate tranzistorul sau poate ca nu am copiato cum trebe.... Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 De ce nu faci tu schema postata de mine...e lafel sau chiar putin mai simpla decat a ta...si in plus functioneaza...ce pot sa iti spun e ca asta defapt nu prea e vumetru...mai degraba un joc de lumini...oricum....te descurci tu......cred. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Salut, revin cu un link cu produsul final Link spre comentariu
edypro Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 o intrebare am si eu , de ce un vumetru se mica lent si unul rapid la un amplificator ? senalul este egal pe canale , deci cred ca e chestie de dinamica , este posibil sa fie vreun condensator uscat? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Condensatorii, mai ales cei recuperati, pot avea valori cu mult diferite fata de ce este scris pe ei. Verifica ce capacitate au. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum