Vizitator alex_spataru80 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Vreau sa construiesc 1pereche de boxe pe 2 cai Difuzoarele : Bass Diametru (inch): 15 Putere garantata (W): 300 Raspuns in frecveta (Hz): 40-3000 Sensibilitate (dB): 97 Impedanta (Ohm): 8 Inalta Diametru (mm):90 Putere garantata(W):45 Raspuns in frecventa (Hz):frequency range fx-16,000Hz Rec. crossover freq. (12dB-3500hz) Sensibilitate (dB): 97 Imperdanta (Ohm): 8 Crossover • sarcină: max. 600W • frecvenţă de tăiere: 2800 Hz • gradient de tăiere; joase: 12 db/octavă • gradient de tăiere; înalte: 18 db/octavă • profesional, pentru sonorizare Dilema mea : Difuzoarele sund ambele de 8ohmi..ambele 97dB...singura problema cred ca este cu crossoverul..el taind la 2800hz..chestia este ca basul urca pana in 3khz deci pt bass taierea la 2.8khz nu e problema..insa tweeteru nu am idee cum coboara>>!>!>!?!? ce sa fac..? coboara el pana la 2800hz? producatorul zice ca e recomandat o taiere la 3.5khz /12dB..totusi la mine gradientul e de 18dB...Help please!!! Inca o intrebare..dif de bas se presupune a avea 300W iar cl de inalte doar 45w...care ar trebui sa fie raportul dintre dif? e prea slaba ca putere inalta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum