Vizitator atommm Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Buna, am si eu o problema cu pc-ul. Este un laptop dell inspiron 1720 i. De vreo 7-8 luni, se blocheaza; pur si simplu "ingheata" imaginea, sunetul merge vreo 4 secunde in plus dupa care se blocheaza si el repetandu-se acelasi sunet si nu poate fi decat restartat.Chestia asta se intampla cel putin odata pe z,ide obicei de mai multe ori, am observat cand este in vreun movie player, totusi s-a intamplat si cand mergea doar vreun mp3player gen winamp. Am instalat windows 7, aceeasi problema. Apoi am reinstalat xp, la fel. La un moment dat s-a blocat de foarte multe ori intr-un interval scurt (7-8 ori in 3 ore) si dupa ce l-am inchis si l-am redeschis se restarteaza in continuu. Nu pot vedea eroarea (apare acel ecran albastru )pentru ca tine o fractiune de secunda. Nu poate fi deschis nici in safe mode, se restarteaza si incepe suita de restarturi continue. Data trecuta cand am reinstalat windowsul din aceeasi cauza am facut-o. Dupa vreo 7-8 ore de la instalare s-a blocat din nou. specificatii Tip procesor:Intel CoreTM 2 Duo Model procesor:T7300 Frecventa procesor:2000 MHz Memorie Capacitate memorie:2 GB Tip memorieDR2 HDD: 2x 120 G Placa video: Nvidia Ge force 8400, memorie video : 256 MB Am reusit sa fac o fotografie bsod ului http://img156.imageshack.us/img156/8880 ... antand.jpg, a fost singura idee care mi a venit. Link spre comentariu
Vizitator Xilard Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Sunt aproape sigur ca problema vine de la adaptorul grafic (placa video). Ai placa video integrata pe placa de baza asta insemnand va trebui sa schimbi placa de baza sau sa-ti cumperi un alt laptop din pacate. Ce poti incerca: Imprumuti de la cineva un HDD, un modul de memorie compatibil si incerci sa-l schimbi. Daca se repeta problema si dupa schimbare, atunci poti fi sigur ca problema vine de le placa video. Link spre comentariu
Vizitator ad3 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Vezi ca nu-si face racirea calumea .. Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Incearca sa schimbi HDD sau memoria , daca zici ca ai 2 HDD instaleaza win pe celalalt , sau poti incerca sa schimbi memoria prima data ca e mai rapid, sunt 99% ca e de la una dintre cele 2 .SUCCESPS: am vazut bsod-ul , e clar e de la HDD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum