dumy1961 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Are cineva de vinzare un ZPFM-3 defect? Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Stiu ce e ZPFM-ul 3. Super scula..Era cineva care il vindea in radioamator.ro. Sapa pe acolo, dar mai bine te uiti prin site-urile poloneze sau e-bay-ezi.. Link spre comentariu
Vizitator dracula_pui Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 detin eu un ZPFM3 meratronik, complet cu toate cele 7 sertare pe domenii, atenuatorul si cablurile aferente, in stare perfecta. In functie de o oferta boona...ma gandesc.Deocamdata il folosesc in laborator in depanari. detalii: [email protected] Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Te invidiez. Si chiar de 2 ori. Pt ca ai asa ceva, adica o SCULA, dar si mai ales pt ca ma trimiti la timpul cand il foloseam si aveam doar 23 de ani.. Link spre comentariu
Vizitator dracula_pui Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Poate ma ajuti cu o documentatie in romana...Nu-i cunosc inca toate facilitatile. Am descoperit cam 60% din optiuni.Stiu ca unitatile IIRUC din Romania aveau in dotare aceste aparate si trimiteau oamenii la cursuri pt. training in manipulare si exploatare...Intr-adevar ma mandresc cu "SCULA", ma ocup intensiv de RX-TX si-mi foloseste nespus. Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Daca pe mine ma rogi, raspunsul meu e "Sory, mi-e imposibi".Am plecat din Ateliereul Radio in aprilie '90 si evident ca am lasat acolo totul.Culmea e ca tradusesem manualul de utilizare si cel de service din germana in romana. Era bilingv adica in germana si in poloneza, hi, hi..Cel mai greu mi s-a parut adaptarea din romana in romana... Link spre comentariu
Vizitator dracula_pui Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 DAAAAA tocmai observ dificultatea traducerii termenilor tehnici de specialitate, pe care "traducatorii" nu-i stapanesc...Varianta poloneza a fost in acele vremuri...politic comandata"realizata" pt a nu depunde de vest...Oricum stima maxima pt Meratronic si executia acestui etalon....Mai am de"lucru" la capitolul "deviatie" si "modulatie" cu acest stand...Oricum experimentarea in baza experientei acumulate, in timp se reveleaza. Iti doresc toate cele bune si ...numai de bine. Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Sincer sa fiu, nu stiam ca ZPFM-ul fusese elaborat in urma unei comenzi politice.Oricum atunci pt mine, si numai, a fost un mare soc cand l-am desfacut.Era lucrat SUPERB. Toata stima pt cei care l-au proiectat si realizat, respectand toate cerintele MESERIEI. Dupa '90 nu stiu cate aparate am vazut lucrate la fel de frumos. Evident ca nu ma refer la cele de la RAdio progres, ci la cele profesionale..Off topic De fapt si scule produse de Unitra nu aratau deloc urat si mergeau super bineEu mai am si azi, dupa 21 ani boxele Tineret, amplitunerul Delia, care dupa ce i-am schimbat tunerul cu unul din T350 ul romanesc, pt ca are banda 88-108MHz, imi canta zilnic la job.. Mai am si magnetofonul M2405, cumparat in 1983, cu care am fost la nu mai stiu cate ceaiuri si pikup-ul Adam.Am inteles de pe net ca dupa '89 firma nu a rezistat pe piata libera... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Era normal sa nu reziste, la fel a fost si la noi; in 1990 majoritatea dintre noi habar n-aveam ce ne asteapta... nu aveam nici o sansa de a rezista concurentei din vest, iar acum nu avem sanse nici macar in fata celei din est. Eventual, ca si comparatie, luati in considerare SMDU-ul de aici viewtopic.php?f=29&t=70465 mult mai bun decat orice ZPFM, desi este din anii '70, sau SMPU-ul din imagine, care in anii '70 a fost primul radio tester controlat de microprocesor. Ce facea industria electronica Ro in 1975?! Nici macar in 1990 nu aveam cu ce concura aceste aparate din anii '70... Link spre comentariu
Vizitator dracula_pui Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 E impresionant de-a dreptu' nu stiam de existentza acestui stand...E evident ca este superior zpfm-ului, treaba este ca pt depanari-verificari- alinieri, etc este sificient si zpfm-ul. Oricum standuri de genul prezenat precum si zpfm nu putem spune ca sunt foarte multe in Romania.... Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Are cineva de vinzare un ZPFM-3 defect? cat oferi pe unu ???? Link spre comentariu
dumy1961 Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Depinde de unde pleci!!!!!! Link spre comentariu
maverik_ro Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 din cate stiam eu ultima data era functional ..... il dau cu tot ce are (maine il inventariez ) la 550 de euro Link spre comentariu
block buster Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 UN ZPFM-4 NU TE INTERESEAZA? ESTE VARIANTA IMBUNATATITA A LUI ZPFM-3 Link spre comentariu
Postări Recomandate