Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Ieri seara am terminat de descarcat cei 30 metri cubi de difuzoare ( aproape 6 tone ) .Cer scuze pentru intirziere si multumesc tuturor celor care au avut rabdare sa astepte . :smt058 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 arata f bineabia astept sa am si eu aici in Iasi vreo cativa metri cubi de acolo :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator buhu Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 :partyman: RESPECT Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 arata f bineabia astept sa am si eu aici in Iasi vreo cativa metri cubi de acolo :tonqe:Si la tine in Iasi cand ajunge ? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Cu cat dati metrul cub de difuzoare :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ? Link spre comentariu
csl1131 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 dar tona, aia cu cat e bucata ??? :tonqe: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 arata f bineabia astept sa am si eu aici in Iasi vreo cativa metri cubi de acolo :tonqe:Si la tine in Iasi cand ajunge ?la inceputul saptamanii candva Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ce ciuda mii pe tine dj dna... :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 MESERIE !!!!!!!Dane ....... da drumu la difuzoare in tara ca innebuneste lumea :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 laser frate...... :smt072 Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 In sfarsit poate face si adi bandpasul al de ordin 4 asta daca ii da si lui cineva una buc hp15 de fapt aici voiam sa fac apel ca nu toti avem bani si ne permitem poate un anumit difuzor sau doua si atunci ar fi cazul sa se mai vanda si cu bucata chiar fiind vorba de hp15 care e mai ieftin .........Si daca am fost cumva auzit multumesc din suflet pt ca toti am trecut prin acea perioada cand voiam sa rasturnam lumea cu bani putini ; ma refer strict la audio..............................Sper ca nu am suparat pe nmeni dar am inteles ca nu prea se vand HP15 la bucata........ Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 vrei sa spui ca se vand numai in pereche difurile paudio???? :toimonster: Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Asa intelesesem in cazul HP15................ Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 la mine orice dif de la 15" in sus se da la bucata :partyman:a fost o perioada cand am refuzat sa dau la bucata deoarece mai erau doar 2 bucati pe stoc.acum nu mai este cazul :finga: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 numele meu a fost luat ca model ...... eu fiind unul din cei care din motive economice si din dorinta de a face un woofer - cumpar un singur difuzorproblema nu s-a iscat din senin .... la transportul anterior am fost "lamurit" repede cu raspunsul "hp15W se vinde numai la pereche" - acu sa dam cartile pe fata ....... eu nu cred ca sta cineva acolo in depozit la Dj Dna sa se uite pe seriile cutiilor de la hp15W si sa zica "asta e pereche cu cel care e acolo sus" :toimonster: si sa presupunem prin absurd ca este cineva care face asa ....... dar tot nu e un motiv sa nu fie vandute la bucata .... din toata tara asta tot se gaseste cineva care sa cumpere si perechea celui cumparat de mine (de exemplu) .... nu credeti ???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum