Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Construcția ansei la pistolul de lipit

bogdanas93

Postări Recomandate

Problema mea era ca eu doar dadeam jos izolatia de plastic a conductorului de 1,5mm fara sa o si curat de oxizi.Mi sa spus sa folosesc sacaz pe care eu nu l-am mai vazut de 8 ani,am o pasta care m-a costat 3 € dar degeaba pana mi sa explicat treaba cu curatatul cu hartie abraziva etc, etc.Acum e rezolvata.

Link spre comentariu

Chiar ca nu mi-am batut capul cu asa ceva ,si cred ca am schimbat destul de multe in aproape 30 de ani !!! :nebunrau: >>> asta ,,asa'' ca sa ajungem la pagina 10 ! :rade: - eu incercam sa le fac cat mai ,,frumoase '' :ras:

Link spre comentariu

Cui nu-i place sa nu citeasca. Ca nici la televizor nu va uitati daca nu va place programul. Doar daca va obliga nevasta ;-)Concluzia e ca e dificil de calculat o banala ansa.Poate ca ar trebui sa extindem tema si sa sa ne intrebam cum se dimensioneaza un pistol de lipit. Ca doar nu s-or fi construit toate la intamplare.

Link spre comentariu

Bine hai sa incheiem.Tot cerea cineva o concluzie,desi dadusem una ... partiala.Adevarul este ca e al dracu' de greu sa faci un calcul exact intrucat intervin o puzderie de necunoscute.Recunosc,am trisat putin impunand o valoare de temperatura .In practica'i cu totul altceva.Buuuuuuuuuun , ca sa n'o mai "lungesc" ,adevarul este ca ansa se distruge din 2 motive:- curentului din zona indoirii la 180grd. (prietenii stiu de ce);- reactiei chimice , in conditii de temperatura intre oxidul de cupru,pasta si ... fludor.Cat despre lungime , asta conteaza doar la ... femei ! :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări