leoncris Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Daca spui si cum ai rezolvat , sigur ajungem si la pag. 10 Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Daca spui si cum ai rezolvat , sigur ajungem si la pag. 10 spre disperarea mea Link spre comentariu
bion Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Problema mea era ca eu doar dadeam jos izolatia de plastic a conductorului de 1,5mm fara sa o si curat de oxizi.Mi sa spus sa folosesc sacaz pe care eu nu l-am mai vazut de 8 ani,am o pasta care m-a costat 3 € dar degeaba pana mi sa explicat treaba cu curatatul cu hartie abraziva etc, etc.Acum e rezolvata. Link spre comentariu
gigiones Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 si pana la urma cum ramane !!!???? k nu trage nimeni concluzia finala Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 concluzia este sa se inchida subiectul asta ca e enervant Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 ... mai întâi, să fie clar: câți centimetri??? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Chiar ca nu mi-am batut capul cu asa ceva ,si cred ca am schimbat destul de multe in aproape 30 de ani !!! >>> asta ,,asa'' ca sa ajungem la pagina 10 ! - eu incercam sa le fac cat mai ,,frumoase '' Link spre comentariu
franzm Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Cui nu-i place sa nu citeasca. Ca nici la televizor nu va uitati daca nu va place programul. Doar daca va obliga nevasta ;-)Concluzia e ca e dificil de calculat o banala ansa.Poate ca ar trebui sa extindem tema si sa sa ne intrebam cum se dimensioneaza un pistol de lipit. Ca doar nu s-or fi construit toate la intamplare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Da! - ptr. pistolul de lipit sunt de acord ! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 ... de parcă lipim cu pistolul de lipit, nu cu ansa lui!!!să fim serioși, domnilor!!!... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Sa inteleg ca nu este dorita o dezbatere privind dimensionarea pistolului de lipit? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 intelegi bine , iar o discutie inutila lunga de 80 de pagini? Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 ... bănuiesc că ar fi ceva gen: de scurtă poate fi oricât de lungă, numai de groasă să nu fie prea subțire! Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Bine hai sa incheiem.Tot cerea cineva o concluzie,desi dadusem una ... partiala.Adevarul este ca e al dracu' de greu sa faci un calcul exact intrucat intervin o puzderie de necunoscute.Recunosc,am trisat putin impunand o valoare de temperatura .In practica'i cu totul altceva.Buuuuuuuuuun , ca sa n'o mai "lungesc" ,adevarul este ca ansa se distruge din 2 motive:- curentului din zona indoirii la 180grd. (prietenii stiu de ce);- reactiei chimice , in conditii de temperatura intre oxidul de cupru,pasta si ... fludor.Cat despre lungime , asta conteaza doar la ... femei ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum