Florin berdila Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 multumesc mult de ajutorul acordat Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 am facut poze cu trafu de care am vorbit mai sus dar cablurile care vin la ansa mi se incalzesc am pus doua pe fiecare borna teava am puso in patru ce dimensiune de cabluri sa pun ca sa nu se mai incinga Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 6, 2016 Partajează Postat Martie 6, 2016 ca cele de la aparatul de sudura! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 asa arata trafu Link spre comentariu
validae Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 Mai încearcă, nu ai reuşit să pui poza... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 da domnule Validae nustiu ce are Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 (editat) http://postimage.org/?lang=romanian pune aici! Editat Martie 7, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 am gasit borne de la combina le avea la baterie groase dar nu are capete de prindere ma gandeam sa pun o teava de inox pe care sa o turtesc ca nu am de cupru ce spuneti merge Link spre comentariu
manolo Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Merge perfect ,mai ales ca nu prinde cositorul pe inox si in asa fel vor ramine curate. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 pai eu vream sa topesc cositor pe teava de inox si pe borna ca am mai prins cositor pe inox decapat cu apa tare Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Merge orice metal, dar cu cât e mai bun contactul electric între borne şi ansă, cu atât mai bine. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 da am inteles multumesc Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 am gasit un platband din cupru lat de 10mm si gros de 5mm lam batut cu ciocanu sa fac rotund pentru ansa la pistolul de mai sus dar sa intarit de se simte cand o indoi acum ma gandeam ca se va incinge greu ? Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 E prea gros acela pentru ansă, trebuie maxim 5x3 mm preferabil. Dacă vrei să înmoi cuprul, înroşeşte-l cu becul autogen sau la aragaz şi aruncă-l în apă rece.Se face moale ca plastelina....exact invers faţă de oţel. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 super oameni multumesc mult de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum