iuli09 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Vreau sa-mi recomandati un limbaj de programare pentru PIC-uri . am luat biblia aia despre C si C++ si parea ca este ceea ce-mi trebuie : un limbaj pe care un incepator in ale programarii sa-l deprinda destul de repede . Problema a aparut cand am incercat sa programez un PIC . Am descoprit ca nu aveam librariile necesare programarii unui PIC . Citind pe forum am aflat ca se pot programa PIC-uri si in C dar se pare ca intreg procesul este ceva mai complicat .As dori , un limbaj dedicat programarii de PIC-uri si cateva link-uri cu informatii sau tutoriale despre el. Mentionez ca experienta mea in domeniul programarii tinde spre zero , asa ca prefer un limbaj cat mai simplu si, daca se poate , freeware . Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Search n-a daunat nimanui pana acum. Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 de multe ori nici n-a ajutat ; am cautat si vad ca sunt foarte multe variante ; n-ar fi mai simplu sa-mi zica cineva un titlu ca sa nu trebuiasca sa le iau la rand ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Ai dat macar asa, de curiozitate, click pe cuvantul search tin postul meu anterior? Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 nu ...de-abia acum am vazut ca acolo era un link . Multumesc , am citit deja acel post . Sa inteleg ca C ar fi limbajul cu care ar trebui sa incep ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Nu neaparat. Am vazut ca tu pomeneai de C in primul post, asa ca m-am gandit sa-ti recomand ceva in aceeasi "directie".Da' dupa cum continua discutia, prevad c-o sa avem iarasi un topic lung despre "care-i mai bun".Concluzie - eu folosesc C (picc) din cauza ca stiu putin C din alte activitati. Daca tu nu stii nici un limbaj de programare, incearca sa te lamuresti cam ce ti s-ar potrivi asa, in general, eventual cu aplicatii si prin alte domenii (gogu e prietenul tau). Programarea PIC-urilor va adauga un set de biblioteci noi/particularizari cam la fel in orice limbaj. Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 multumesc pentru lamuriri ... am gasit si librariile care-mi lipseau . o sa merg mai departe cu C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum