Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare limbaj de programare PIC

iuli09

Postări Recomandate

Vreau sa-mi recomandati un limbaj de programare pentru PIC-uri . am luat biblia aia despre C si C++ si parea ca este ceea ce-mi trebuie : un limbaj pe care un incepator in ale programarii sa-l deprinda destul de repede . Problema a aparut cand am incercat sa programez un PIC . Am descoprit ca nu aveam librariile necesare programarii unui PIC . Citind pe forum am aflat ca se pot programa PIC-uri si in C dar se pare ca intreg procesul este ceva mai complicat .As dori , un limbaj dedicat programarii de PIC-uri si cateva link-uri cu informatii sau tutoriale despre el. Mentionez ca experienta mea in domeniul programarii tinde spre zero , asa ca prefer un limbaj cat mai simplu si, daca se poate , freeware .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

4

• Liviu M

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu neaparat. Am vazut ca tu pomeneai de C in primul post, asa ca m-am gandit sa-ti recomand ceva in aceeasi "directie".Da' dupa cum continua discutia, prevad c-o sa avem iarasi un topic lung despre "care-i mai bun".Concluzie - eu folosesc C (picc) din cauza ca stiu putin C din alte activitati. Daca tu nu stii nici un limbaj de programare, incearca sa te lamuresti cam ce ti s-ar potrivi asa, in general, eventual cu aplicatii si prin alte domenii (gogu e prietenul tau). Programarea PIC-urilor va adauga un set de biblioteci noi/particularizari cam la fel in orice limbaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări