Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor pt MATLAB. CITIRE DIN FISIER .WAV

Vizitator only_cretzu88

Postări Recomandate

Vizitator only_cretzu88

Am o licenta legata de identificarea vorbitorului si am de realizat un program in MATLAB.Am nevoie de putin ajutor si apreciez efortul celuia/celeia care ma poate ajuta. Ceea ce am nevoie e legat de citirea din fisiere .wav.am 10 vorbitori, fiecare cu cate 5 sesiuni inregistrate .wav. inregistrarile poarta denumiri de genul: vorbitor1_1, vorbitor2_1...,vorbitor10_5si nu reusesc sa citesc din fisier. Ideea e ca imi trebuie o matrice semnal care sa contina vorbitorul 1 cu fiecare sesiune a sa, vorbitorul 2 cu fiecare sesiune ,etc.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Spiry

eu am facut o citire de genu pentru fisiere de tip wav in mathcad si acolo ai functii predefinite pentru citire de informatii despre fisier. se defineste intro variabila locatia fisierului apoi intro matrice coloana cu patru linii se atribuie GETWAVINFO(Nume fisier)Matricea coloana contine 4 elemente Nr Canalului, Simple rate Resolution AVGByperseconds Dupa care se da comanda WAVDATA=READWAV(NUME)WAVDATAva afisa matricea dorita banuiesc ca e asemanator si in Matlab.daca vrei pot sati trimit si unn fisier sursa sa vezi cum arata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări