Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emisie receptie SSB (modificare statie AM/FM )

Rx-Tx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

• SirRoger

1

• Rx-Tx

1

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vreau să incerc sa modific o staţie care emite doar AM FM să pot emite si recepţiona si in modul ssb. Orice ajutor si sfat e bine venit :)

Un sfat: mai bine fă un transceiver de la zero (ai exemple pe forum slavă Domnului! Bitx, Taurus, etc...)Nu mi-o lua in nume de rău, vreau sa te scutesc de munca de sisif.....
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru inceput, cauta pe net schemele unor statii AM-FM si a unora AM/FM/SSB si fa comparatii intre ele.Dupa care studiaza daca cablajele suplimentare incap in statia ce doresti sa modifici.Alta varianta este sa construiesti alta carcasa, sa refolosesti partea de sinteza iar partea de semnal sa o construiesti dupa preferintele tale.Sau daca cauti bine pe net, sunt o gramada de statii am/fm care folosesc partea de comanda cu aceleasi componente, unele chiar la statii cu SSB.Modelele de la President sunt cele mai potrivite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări