Rx-Tx Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Vreau sa incerc sa modific o statie care emite doar AM FM sa pot emite si recepriona si in modul ssb. Orice ajutor si sfat e biine venit Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Vreau să incerc sa modific o staţie care emite doar AM FM să pot emite si recepţiona si in modul ssb. Orice ajutor si sfat e bine venit Un sfat: mai bine fă un transceiver de la zero (ai exemple pe forum slavă Domnului! Bitx, Taurus, etc...)Nu mi-o lua in nume de rău, vreau sa te scutesc de munca de sisif..... Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Da..e greu. Urmeaza sfatul de mai sus.. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Pentru inceput, cauta pe net schemele unor statii AM-FM si a unora AM/FM/SSB si fa comparatii intre ele.Dupa care studiaza daca cablajele suplimentare incap in statia ce doresti sa modifici.Alta varianta este sa construiesti alta carcasa, sa refolosesti partea de sinteza iar partea de semnal sa o construiesti dupa preferintele tale.Sau daca cauti bine pe net, sunt o gramada de statii am/fm care folosesc partea de comanda cu aceleasi componente, unele chiar la statii cu SSB.Modelele de la President sunt cele mai potrivite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum