mihaikorg Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Salutare , tocmai am achizitionat 2 boxe dotate cu rcf lf 12 g 301 si niste drivere b&c de 1'' . driverele suna foarte bine insa avand in vedere ca eu cant live mi-e frica ca in urma unor microfonii sa nu se arda. de aceea vreau o recomandare de drivere care sa sune extrem langa acele dif. rcf lf 12 g 301 . boxele le voi folosi doar ca sateliti nu fullrange si vreau sa sune cat se poate debine( sa aibe si ceva medii pt. a ajuta difuzorul de josdarsa sune bine si la varfuri) ce ziceti de modelul p-audio wn-d63? m-amgandit ca un dirver cu obina de 2,5 si iesire pe1,4 ar suna bine si la varfuri dar si la medii. e alt model mai capabil pentru ce vreau eu? Link spre comentariu
mihaikorg Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 io ma gandeam mai degraba la wn-d 63 ptk e jos un dif de 12''care urca destul de bine si driverul cu iesire pe 2''nu mai are varfurile asa accentuate cum vreau eu Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 D63 nu se mai comercializeazafoloseste D72 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum