Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

133-fb-002

Postări Recomandate

Buna Va rog mult daca stie cineva si vrea sa-mi spuna si mie ce traf.pot monta in locul lui<133-fb-002>,nu gasesc nicaieri traf original si nici echivalent la acesta nu stiu care este, mentionez este original Nippon. Merci! Mitik

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitik

3

• tv1

2

• cristronic

2

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Buna Va rog mult daca stie cineva si vrea sa-mi spuna si mie ce traf.pot monta in locul lui<133-fb-002>,nu gasesc nicaieri traf original si nici echivalent la acesta nu stiu care este, mentionez este original Nippon. Merci! Mitik

\Puteati spune si Tvul de care este poate era mai usor . Dati toate seriile de pe traf.
Link spre comentariu

Revin Nu este eckivalent cu HR7483 Nu se aseamana nici la pini nici electric si nici schema la tv nu am gasit sa pot compara cu alt traf..Mai sunt 2 coduri pe traf.mc-fbc-0003 si C58491.Merci

Link spre comentariu

Revin Nu este eckivalent cu HR7483 Nu se aseamana nici la pini nici electric si nici schema la tv nu am gasit sa pot compara cu alt traf..Mai sunt 2 coduri pe traf.mc-fbc-0003 si C58491.Merci

Unde am scris eu ca este echivalent cu HR7483 ? Daca nu ai rabdare sa citesti tot ce scrie in cele doua topicuri ....Nu are echivalent HR Diemen.Solutia : adaptare cu alt trafo linii.In primul link am scris ce tensiuni scoate fiecare pin .
Link spre comentariu

Daca va mai intereseaza,am un transformator nou.Mai multe pe PM.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Rog scuzati intirzierea ca nu am raspuns imediat.Multumesc mult pentru amabilitate domnul , am gasit la un amic unul din dezmembrari si am rezolvat problema.Numai bine si multe impliniri tuturor.Mitik

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări