Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

thx

Vizitator maryio

Postări Recomandate

Vizitator maryio

merci mult, am sa caut 3773, insa la noi in oras(Pitesti), este o singura firma (DP Star) care aduce 2N3773, si fff greu...cam de 2-3 ori pe an si cam 10-15 bucati...........an incercat sa fac rost de SDT 9204, si mai tari decat 3773,insa.........schema asta,e chiar buna, sursa am conceput-o singur, adaptand practic 2 scheme.eu iti multumesc mult pentru sfat.am auzit ca module din alea cu TDA 7294 cica merg insa.........iau foc.asta pe 2N3055 are iesire pe condensator,cea mai simpla protectie a incintelor...de asta nu vreau sa renunt la ea.sa ai o seara buna :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

merci mult, am sa caut 3773, insa la noi in oras(Pitesti), este o singura firma (DP Star) care aduce 2N3773, si fff greu...cam de 2-3 ori pe an si cam 10-15 bucati...........an incercat sa fac rost de SDT 9204, si mai tari decat 3773,insa.........schema asta,e chiar buna, sursa am conceput-o singur, adaptand practic 2 scheme.eu iti multumesc mult pentru sfat.am auzit ca module din alea cu TDA 7294 cica merg insa.........iau foc.asta pe 2N3055 are iesire pe condensator,cea mai simpla protectie a incintelor...de asta nu vreau sa renunt la ea.sa ai o seara buna :aplauze

Cred ca ai postat un anunt nou, in loc sa dai reply pe al tau.

2 Chestii si anume:

PRIMA:

SDT9202,NU este mai puternic, decit 2N3773, cauta pdf-urile pe net 80 Vce si 117W cu 15A Ic SDT , fata de 140Vce si 150W cu 16A Ic 2N-ul!

A DOUA:

Ideea ca este protejat difuzorul ca este prin electrolitic (de decuplare), este valabila NUMAI daca tensiunea electroliticului este mai mare sau MINIM egala cu maximul tensiunii de alimentare a amplificatorului nesimetrica.

Ti-am zis, daca vrei 2n3773, am eu 28 buc RCA , made in USA, provin din niste incarcatoare de benzi magnetice americane...

PM me daca esti interesat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări