Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema

Vizitator MiDi

Postări Recomandate

Am 2 incinte inchise in jur de 90 litri echipate cu fiecare cu sal spa 4050 + filtru + inalte . Intrebarea este de in in centrul camerei nu se simte bass-ul asa puternic ca pe margine . Vreau sa va zic ca nu am material fonoabsorbant . Sa fie de vina ca nu am material fonoabsorbant sau peretii camerei.(in jur de 50 mp).Mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Da, e vorba de camera. Depinde foarte mult si de ce mobilier ai in ea, daca ai multa mobila de lemn absoarbe o parte si reflecta cealalta parte, se provoaca o distributie foarte nasoala a frecventelor. Eu de ex am cata gaura la 50Hz intr'o parte, daca ma mut unde aud 50Hz nu mai aud 30 si 70, etc. Cel mai bine la mine se aude basul in hol. :nebunrau:

Link spre comentariu

nu , nu ajutaproblema este cauzata de interferentele ce apar in cameraMuta boxele pana gasesti o pozitie care sa imbunatateasca sunetulpoti sa incerci sa le grupezi chiar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări