Vizitator MiDi Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Am 2 incinte inchise in jur de 90 litri echipate cu fiecare cu sal spa 4050 + filtru + inalte . Intrebarea este de in in centrul camerei nu se simte bass-ul asa puternic ca pe margine . Vreau sa va zic ca nu am material fonoabsorbant . Sa fie de vina ca nu am material fonoabsorbant sau peretii camerei.(in jur de 50 mp).Mersi Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Da, e vorba de camera. Depinde foarte mult si de ce mobilier ai in ea, daca ai multa mobila de lemn absoarbe o parte si reflecta cealalta parte, se provoaca o distributie foarte nasoala a frecventelor. Eu de ex am cata gaura la 50Hz intr'o parte, daca ma mut unde aud 50Hz nu mai aud 30 si 70, etc. Cel mai bine la mine se aude basul in hol. Link spre comentariu
Vizitator MiDi Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Da ai dreptate cu holu`. Si am multa mobila . Materialul fonoabsorbant ar ajuta in aceasta problema? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 nu , nu ajutaproblema este cauzata de interferentele ce apar in cameraMuta boxele pana gasesti o pozitie care sa imbunatateasca sunetulpoti sa incerci sa le grupezi chiar Link spre comentariu
Vizitator MiDi Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Mersi de sfat. Le-am tot mutat .. si tot c-am acelasi ii rezultatul . Oricum is multumit de ele pentru ap. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum