Vizitator Navajo Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Da,neaparat.Si vezi pe site-ul Asus pana la ce frecventa iti merge placa de baza. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 paial meu face parte din acel lot preabinecuvantat, care este alcatuit din procesoare amd de 2600+, 2700, 2800, 300+, care nu au functionat stabil si au fost subtactate si vandute bulk , ca 1700+, si cu putin noroc, cu sistem de racire heatpipe, cu 2V si o placa de baza bazata, abit nf7-s v2.0, am reusitam si poze, si teste facute cu procesorul,.. testele sunt puse si pe un forum de calculatoareMa gandeam ca ai postat reusita pentru ca a fost o reusita nu doar pur noroc ca nu toti avem norocul sa luam asemenea procesoare :axe: Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 pai cum adica?? procesoarele barton cu multiplicatorul deblocat sunt chiar asa greu de gasit ??? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 intradevar, am cautat pe la toate firmele din cta cand lam luat, si pana la urma am apelat la un prieten, care a vb cu tipii de la distribuitori si iam rugat sa imi caute o anumita serie,ma documentasem bine inainte sa ma pun pe cautari Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 ai putea sa-mi zici si mie ce serie trebuie sa aiba un barton ca sa fie deblocat ??? Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 ca sa fie deblocat nu, dar ca sa fie overclockabil, la un barton 2500+, ar fi pentru inceput AQUCA,AQXDA,AQXEA, si mai poti cauta pe http://www.overclockers.com , unde cauti dupa modelul procesorului(2500+, 2800+, samd) pentru a fi igur ca e deblocat, poti cauta un barton mobile, daca gasesti, dar e mai scump... si mai baga un ochi si aici http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php? ... ight=aqzea Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 10x pt. link. cred ca-mi va fi de folos in procurarea unui barton.Ai idee daca mai am vreo sansa sa gasesc pe la vreun magazin un Barton, sau doar de ocazie??? aaa...si mai am o intrebare: daca ma duc la cineva sa cumpar un barton, cum as putea sa-mi dau seama daca are sau nu multiplicatorul deblocat ??? ( in afara de serii ) Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 pai daca te duci la cinva, intri in bios si ii schimbi multiplicatorulai grija, ca atuncoi cand e blocat, e blocat in sus, adica nu merge sa pui mai mare, mai mic merge sa pui..deci tre sa il oc ca sa vezi daca meresi se mai gasesc prin magazine bartoane.. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 poti sa-mi zici si mie macar un magazin de unde as mai putea sa cumpar unu '???? am gasit intr-un singur loc barton cu seria urmatoare: AXDA2600DKV4D dar nu stiu daca este deblocat sau nu ....poate poti sa ma ajuti ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Noiembrie 24, 2005 Partajează Postat Noiembrie 24, 2005 eu am xp1700+@2ghz si epox 8rda3+, tine fixe si frecventele la pci, agr , memorie, pot modifica si multiplicatorul la unele procuri blocate , ca la duron 650morgan parca, nu am ers ,,, am incercat cu creionul sai iunesc puntile da nu a tinut faza si nu am gasit o pasta conductoare....daca as sti pe unu la celulare las ruga sa,mi lipesca cu cositor ... da astia nus meseriasi ) in locul tau as lua o placa cu soket 939 (daca nu ai luat deja) care sa ofere posibilitati de oc si cel mai ieftin proc pt ea.. si apoi as baga oc la greu in el. procesoarep e 64biti is viitorul si agp si ddr, deja is pe duca vin pci-expers si ddr3.... si altel ... plus ca o placa pe agp care sa joace orice joc in conditii bune ii cam 12mil . 6800gt, de firma. eu am un 6600gt, gigabyte si face cadre in doom3 si unreal2004, nfs most ... la rezolutii mari si full la delatii.... asa mere bine da, parca ii mai fain sa fii cu toate la maxim ) , are toate optiunile si direct x9.0c... una la fel de buna pe pci-expres ii cam la 70%din pret si aceste ptreturi vor scadea ...bafta. Link spre comentariu
nonyhaha Postat Noiembrie 24, 2005 Partajează Postat Noiembrie 24, 2005 ddr2, tata, amd si-a anuntat intentiile de a-si schimba soketul o data pe an, iar in 2006 vor aparea pentru amd doar placi de baza cu ddr2 si pcie, poate vor aparea doar pentru intel cu ddr3si nu as opta pentru cel mai ieftin procesor pe 939, ci mai repede pentru cel mai ieftin athlon venice!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum