Vizitator maryio Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 va salut pe toti pasionatii de electronica.m-ar interesa daca aveti ,vreo schema de amplif audio cu circuite integrate, sa debiteze cam 80-100 de wati reali,eventual un montaj in punte,sau, de ce nu, si unul pe tranzistori.eu am un amplif,este pe 2N3055, care nu prea se mai gasesc.....este de constructie proprie,practic sunt 4 amplifuri care in principiu scot cam 100 W pe 4 ohmi.le-am legat cu un defazor, 2 cate 2 in punte, debitand pe 2 boxe de cca 300W pe 8 ohmi. de cca 9 ani le am,nu am avut probleme.schema de amplif este verificata,insa nu mai gasesc 2N 3055.de aceea v-as ruga, daca stiti vreo schema(ar fi bine sa fie si verificata),care sa dea 80-100W... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Iti dau eu finali pt ele, 4 buc KD503 TESLA, sint 20 lei toti 4 dar primesti 5 buc.Sau te pot servi cu 10 buc 2N3442 RCA, made in SUA la 100 lei toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum