vicu Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 salut , sunt un incepator si as vrea un amplificator pt un trafo +-60v ,un amplificator sterio va rog , ma puteti ajua, as prefera un stk , ,o schema ,un cablaj ,va rog mult ,am punde cu 4 c10000 60v si trafo ,le vreau pt 2 incinte cu dif 12 tolii 140w rms la 4 ohmi.va rog , astept raspunsurii..sau un kit gata facut dare are cineva sa-mi dea ,, Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 viewtopic.php?p=17653#p17653 Daca citesti cu mare atentie , vei gasi exact ceea ce iti doresti ! Mult succes Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Uita-te aici, poate te avantajeaza, se pot face custom la preturi custom.Citeste intreg threadul.viewtopic.php?f=59&t=72307 Link spre comentariu
vicu Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 ms multtt . dar prefer cv sa fac ,, va rog vreau un aplificator pe stk . cv simplu , care sa fie bun trafo meu , , va rog mult sa ma ajutati,vreau o schema ,un cablaj .si lista cu pese ,, va rog ,, vreau sa invat si eu , am facut ,2 amplifuri pe tda 7294.si imi place cum se aude , lam alimentat cu 2x38v cu un radiator foarte mare ,...va rog ajutani-ma si pe mn , k un stk Link spre comentariu
vicu Postat Ianuarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 ms multtt . dar prefer cv sa fac ,, va rog vreau un aplificator pe stk . cv simplu , care sa fie bun trafo meu , , va rog mult sa ma ajutati,vreau o schema ,un cablaj .si lista cu pese ,, va rog ,, vreau sa invat si eu , am facut ,2 amplifuri pe tda 7294.si imi place cum se aude , lam alimentat cu 2x38v cu un radiator foarte mare ,...va rog ajutani-ma si pe mn , k un stk preferat ar fii STK4241II 120wx2 Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 mai bine fa o schema pe tranzistoare, cu stk nu ai nici o sansa la tensiunea aia mai ales daca nu e original. Link spre comentariu
vicu Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 mai bine fa o schema pe tranzistoare, cu stk nu ai nici o sansa la tensiunea aia mai ales daca nu e original.bn .. ai cv , u ??? dami u te rog frumos , o schema un cablaj , si lista cu pese.. te roggggg ,, sunt incepator. si vreau sa invat:D Link spre comentariu
IoNuTx Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Uite aici una serioasă,găsesti şi proiectare şi lista cu piese.viewtopic.php?f=205&t=38151&start=0 Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 "un amplificator sterio va rog ," Mai moldovene, se zice stereo Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Daca a tot continuat in stilul asta , dupa ce a citit regulamentul , garantat este cocalar !Bine ca ii dau sfaturi doar incepatorii ! Link spre comentariu
Putz Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Daca vrei amplificator du-te la ocico si cumpara-ti . E plin netu' de scheme grele si simple dar tu vrei mura-n gura (sau ce vrei tu....) .Mai ceri si lista de piese ca al naibii de greu e sa te uiti ce piese sunt pe o schema .De google vad ca n-ai auzit.....ai net doar ca sa vorbesti pe mess cu pitipoancele .Scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine . Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 De google vad ca n-ai auzit.....ai net doar ca sa vorbesti pe mess cu pitipoancele . Si sa traga manele la greu. Domnu vicu iti recomand sa citesti atent regulamentul, apoi uitate cu atentie la sectiunea scheme amplificatoare. Daca tot nu gasesti ceva ce iti place foloseste google si apoi adu in discutie schema care ai gasit-o. Bafta la cautat!!! Aici nu merge cu miloaga!! Link spre comentariu
Postări Recomandate