Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau un amplificator

vicu

Postări Recomandate

salut , sunt un incepator si as vrea un amplificator pt un trafo +-60v ,un amplificator sterio va rog , ma puteti ajua, as prefera un stk , ,o schema ,un cablaj ,va rog mult ,am punde cu 4 c10000 60v si trafo ,le vreau pt 2 incinte cu dif 12 tolii 140w rms la 4 ohmi.va rog , astept raspunsurii..sau un kit gata facut dare are cineva sa-mi dea ,,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vicu

4

• hpavictor

2

• Mihai85

1

• IoNuTx

1

Top autori în acest subiect

ms multtt . dar prefer cv sa fac ,, va rog vreau un aplificator pe stk . cv simplu , care sa fie bun trafo meu , , va rog mult sa ma ajutati,vreau o schema ,un cablaj .si lista cu pese ,, va rog ,, vreau sa invat si eu , am facut ,2 amplifuri pe tda 7294.si imi place cum se aude , lam alimentat cu 2x38v cu un radiator foarte mare ,...va rog ajutani-ma si pe mn , k un stk

Link spre comentariu

ms multtt . dar prefer cv sa fac ,, va rog vreau un aplificator pe stk . cv simplu , care sa fie bun trafo meu , , va rog mult sa ma ajutati,vreau o schema ,un cablaj .si lista cu pese ,, va rog ,, vreau sa invat si eu , am facut ,2 amplifuri pe tda 7294.si imi place cum se aude , lam alimentat cu 2x38v cu un radiator foarte mare ,...va rog ajutani-ma si pe mn , k un stk

preferat ar fii STK4241II 120wx2
Link spre comentariu

mai bine fa o schema pe tranzistoare, cu stk nu ai nici o sansa la tensiunea aia mai ales daca nu e original.

bn .. ai cv , u ??? dami u te rog frumos , o schema un cablaj , si lista cu pese.. te roggggg ,, sunt incepator. si vreau sa invat:D
Link spre comentariu

Daca vrei amplificator du-te la ocico si cumpara-ti . :rade: E plin netu' de scheme grele si simple dar tu vrei mura-n gura (sau ce vrei tu....) .Mai ceri si lista de piese ca al naibii de greu e sa te uiti ce piese sunt pe o schema :rade: .De google vad ca n-ai auzit.....ai net doar ca sa vorbesti pe mess cu pitipoancele .Scuze de off-topic dar nu m-am putut abtine .

Link spre comentariu

De google vad ca n-ai auzit.....ai net doar ca sa vorbesti pe mess cu pitipoancele .

Si sa traga manele la greu.

Domnu vicu iti recomand sa citesti atent regulamentul, apoi uitate cu atentie la sectiunea scheme amplificatoare. Daca tot nu gasesti ceva ce iti place foloseste google si apoi adu in discutie schema care ai gasit-o.

Bafta la cautat!!! Aici nu merge cu miloaga!!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări