Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare casetofon opel omega

Vizitator Flaviutza15

Postări Recomandate

Vizitator Flaviutza15

Am o mica problema.Am decuplat borna de la baterie si cand am conectat-o din nou la baterie,casetofonul a afisat pe ecran"SAFE" si imi cere codul pe care nu il stiu.Radiocasetofonul este GRUNDIG .TIP-S.C.303©NO.90379264,SERIE-GM0303R3190874.Masina este OPEL OMEGA(anul 1995).Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu codul,va rog frumos.Puteti sa imi trimiteti codul pe adresa de e-mail:[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• remus68

1

• davidut5

1

Am o mica problema.Am decuplat borna de la baterie si cand am conectat-o din nou la baterie,casetofonul a afisat pe ecran"SAFE" si imi cere codul pe care nu il stiu.Radiocasetofonul este GRUNDIG .TIP-S.C.303©NO.90379264,SERIE-GM0303R3190874.Masina este OPEL OMEGA(anul 1995).Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu codul,va rog frumos.Puteti sa imi trimiteti codul pe adresa de e-mail:[email protected]

5840.alta data posteaza la decodari aparate auto.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Flaviutza15

Am si eu un casetofon Grundig No:90 381 125,Type: SC 303© Seria:GM0303N2439476.Daca mi-ati putea supne si mie codul.Va multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări