Vizitator bobo4myfriends Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 salut! e prima data cand deschid un topic si nu prea ma pricep..scuze . am o nelamurire si nici nu stiu cum sa caut pe google. deci am cumparat un subwoofer jbl bass pro 2 (subwoofer activ de 100w rms) si vreau sa il leg pe un golf 4 din 2001 cu casetofon oem. nu am iesire pt subwoofer asa ca o sa trag semnal de la boxe...aici apare nelamurirea. subwooferul are 2 intrari ..line in...cu 2 rca-uri in cazul in care am iesire speciala pt subwoofer din casetofon (nu e cazul meu) si are si intrare hi level input...cu adaptor hi-low in el...si aici am o mufa mai ciudata pe care nu o gasesc, si nici nu stiu cum sa intreb de ea. o sa postez aici o poza cu mufa poate ma puteti ajuta sa o indentific sau sa imi spuneti de unde sa o iau sau ceva sa improvizez, orice sfat e bine venit . va multumesc! http://img810.imageshack.us/img810/1663/18220664.jpg Link spre comentariu
script22 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Din poza seamana cu o mufa de alimentare procesor dintr-o sursa de pc ATX Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 ajutor Citeste regulamentul si respecta-l viewtopic.php?f=36&t=2390Sa nu te superi daca in urma postarii unui topic cu acest titlu, esti trimis sa apelezi la 112 ! Link spre comentariu
Vizitator bobo4myfriends Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 scuze...cum spuneam e prima data cand deschid un topic pe vreun forum...si nu stiam ca ala va fi numele lui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum