Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor :D

Vizitator bobo4myfriends

Postări Recomandate

Vizitator bobo4myfriends

salut! e prima data cand deschid un topic si nu prea ma pricep..scuze :d. am o nelamurire si nici nu stiu cum sa caut pe google. deci am cumparat un subwoofer jbl bass pro 2 (subwoofer activ de 100w rms) si vreau sa il leg pe un golf 4 din 2001 cu casetofon oem. nu am iesire pt subwoofer asa ca o sa trag semnal de la boxe...aici apare nelamurirea. subwooferul are 2 intrari ..line in...cu 2 rca-uri in cazul in care am iesire speciala pt subwoofer din casetofon (nu e cazul meu) si are si intrare hi level input...cu adaptor hi-low in el...si aici am o mufa mai ciudata pe care nu o gasesc, si nici nu stiu cum sa intreb de ea. o sa postez aici o poza cu mufa poate ma puteti ajuta sa o indentific sau sa imi spuneti de unde sa o iau sau ceva sa improvizez, orice sfat e bine venit :d. va multumesc! http://img810.imageshack.us/img810/1663/18220664.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• script22

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări