Vizitator razvan32 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 salutare! am o unitate fara hard si am un hard de 4Gb.as vrea sal fac pentru internet si sa vad o poza etc pe el.merege sa instalez xp-ul pe acest hard si sal folosesc pt ce vam sc ris mai sus?va multumesc! Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Merge chiar foarte bine, este important sa foloseste si un program cu care sa cureti mereu fisierele temporare altfel ramai fara spatiu, iti recomand de exemplu ccleaner.Nu instala prea multe programe si fara rost altfel n-o sa mai ai spatiu. Link spre comentariu
Vizitator oboyle Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Dupa instalare mergi in Control Panel la Add/Remove Programs sectiunea Add/Remove Windows Components si mai scoti de pe acolo ce nu te intereseaza Din folderul windowsului mai poti sterge: - toate folderele care incep cu $Nt (sunt fisiere de la update) - folderul Driver Cache (in caz ca nu mai adaugi componente interne sau externe noi) - folderul Help (daca nu il folosesti, studiind documentatia windowsului) Iti recomand si eu un program de curatare fisiere temporare/backup: Wise Disk Cleaner Professional Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum