Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebari :-?? as2050

strombi

Postări Recomandate

Buna Seara am procurat de curant o statie AS 2050 de la cineva facuta de electronica bucuresti.Insa avea Volti pe canalele de la difuzor 30V avea, cand o desfact vad partea de amplificare manufacturata,cand caut pe net schema AS2050 nu corespundea cu ce era in ea.Daca are cineva Vrun AS2050 si e dezmembrata sau le vinde sa imi dea un PM.Sau m-am gandit la urmatoarea varianta,dau tot afara si iau un kit stereo de 2x70 2x80 wats,Va rog imi puteti recomanda niste kituri de puterea asta dar sa aiba Bass calumea.VA rog o schema sau kitu gata facut,Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

4

• remus68

2

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

cand o desfact vad partea de amplificare manufacturata

montajele care sunt in asta sunt de la as 2020

:nas: Pina la urma de care sint? AS2020 avea alimentare asimetrica si AS2050 are alimentare simetrica... Cum sint alimentate montajele existente in aparat?
Link spre comentariu

Deci alimentarea e De la AS2050 dar partea de amplificare e facuta dupa schema de la as 2020 dar e facuta manual.Statia asta a fost la un cerc de electronica si a trecut prin multe ''mainii'' si azi cand a ajuns dupa vreo 10 ani iara la mine am vazut ca i sa luat partea de putere :cry: si ce a fost pus,a fost pus la misto ca sa fie. :(

Link spre comentariu

Ce modificari au fost aduse etajului final sau de alimentare? Finalul e alimentat cu 72Vcc asimetric? Ce e conectat la masa, minusul sau mijlocul infasurarii secundare a transformatorului de retea? Etajul final are condensator de iesire?

Link spre comentariu

etaju final nu e pe condensator montajele astea au fost puse ca sa fie dar azi am terminato am pastrat partea de preamplificare cu microfoane tot si am luat un kit de 2x100wats din comert si l-am pus in cutia ei,partea de putere e acum kitu se alimenteaza la transformatorul care era in ea,egalizatorul de la AS2050 are un balans de dai cu "basca"in sus de bucurie :d mulumesc pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări