Vizitator Vasile Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 :tonqe: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 daca cel mai tare forum de electronica din romania se poate cataloga ca fiind nashpa atunci sunt total de acord cu banerul P.S: FORUMUL ASTA RULZ Link spre comentariu
costy Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 e bun, da unde il vede lumea exceptand pe cei care stiu deja de forum? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 e facut pentru un schimb de bannere cu alt forum. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 vasile, cum ai pus banner-ul pe pagina initiala a forumului?poate esti de acord sa facem un schimb de bannere si intre noi :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Nu ma ocup eu de pozitionarile bannerului.Cand o sa ai zilnic macar jumate din vizitatorii unici care ii avem noi o sa facem schimb. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 :tonqe:* :smt013 Eu nu vad nimik... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 costy bannerul a fost pus acolo de proba.. in locul lui va apare altul, cat de curand NeXuS_3 bannerul l-am pus direct in template. pentru asta trebuie sa ai acces la surse... schimb de bannere facem daca ai suficienti vizitatori/zi (unici!) sorin6 Link spre comentariu
C0B Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 mie nu imi place mesaju..este fumat de ceva timp..mai bine incercati ceva mai clasic.pt mine si forumul electronistilor suna mai bine decat toata poezioara aia Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ce stii tu ce banner aduce vizitatori :goodman: am studiat ani de zile mesajele de pe banner si cele mai naspa aduc cei mai multi romani, sunt obsedati de chestii naspa. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 tre' sa recunosc ca ai dreptateReverse Psichology Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 mai în glumă, mai în serios, acest banner are cea mai mare rată de click (a bannerelor care au fost pe hi-end) : aproape 1%... are 6900 afişări şi aprox 60 click-uri... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum