Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum pot eu sa fac o pereche de MICROCASTI!!!

Vizitator Iurik

Postări Recomandate

Vizitator Iurik

Sfatuitima va rog cum pot eu face microcasti shi cu ce amplificator pot face???..in rest totu stiu!! va rog anume imi trebuie amplificatoru ce tipuri de amplificatoare de la 3 wat pina la 4 wat.. :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GriRo

6

• yo9hnf

5

• cristian_draghiescu

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

Sfatuitima va rog cum pot eu face microcasti shi cu ce amplificator pot face???..in rest totu stiu!! va rog anume imi trebuie amplificatoru ce tipuri de amplificatoare de la 3 wat pina la 4 wat.. :freaza:

la puterea aia sigur in mai putin de un an de ascultat nu vei mai auzi nici marfarul cand trece la un metru de tine..
Link spre comentariu
Vizitator Iurik

pai mie imi trebuie sa amplificatorul ca aiba o putere cit se poate mai normala....LM386 nare asha mare putere...mie imi trebuie pin vibratii pe timpan...iar daca aveti alte idei inafara vibratilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutatima

Link spre comentariu

la puterea aia sigur in mai putin de un an de ascultat nu vei mai auzi nici marfarul cand trece la un metru de tine..
Un ditamai OFFTopic-ul....L-ati vazut la TV pe tipul ala de i-a smuls un tren bratul? A zis ca l-a auzit cand era langa el... :101LATER : Da da da...toata lumea foloseste acest rahat de copiat...toti cu LM386. Incearca si pe urma comenteaza.
Link spre comentariu

daca aveti alte idei inafara vibratilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutatima

Da. Pune tu frumuşel mâna pe carte şi învaţă. Şi uită definitiv de idioţeniile astea.
Link spre comentariu

... daca aveti alte idei in afara vibratiilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutati-ma

prima ar fi sa te-apuci de invatat;

a doua ar fi sa te lasi de scoala.

your choice!

vezi tu, d'aia e frumosa viata, ca exista liberul arbitru'...

Link spre comentariu

Tu zici ca alea nu sunt pentru copiat la examene ?Castile sunt niste magneti ordinari care se gasesc la niste "cercei" cu doi magneti, unul pe-o parte a urechii, celalat pe partea opusa, iar unul dintre ei are un rahat de plastic care luceste.Fa bobina aia pe o cratita din bucataie (ca diametru), masoara-i pe urma rezistenta incat sa se duca pe la 2-3 ohmi, iar pe urma pune-i un LM386.

Link spre comentariu
Vizitator Iurik

iti multumesc enorm :aplauze :aplauze :aplauze :aplauze ....dar eu nam nevoie de ele pursisimplu mam interesat de chestia asta din cauza ca prietenul meu sa folosit cu asha chestii si imi era interesant chiar cum fuctioneaza....shi miam dat seama ca nui nici un fel de microimitiator ...lucreaza doar pe unde electromagnetice... dar totusi mii interesat din ce sunt facute NANOCASTILE astea...

http://images04.olx.ro/ui/2/09/74/32740574_2.jpg

Link spre comentariu

Tu zici ca alea nu sunt pentru copiat la examene ? :94 ...

...Fa bobina aia pe o cratita din bucataie (ca diametru), masoara-i pe urma rezistenta incat sa se duca pe la 2-3 ohmi, iar pe urma pune-i un LM386.

... in loc de difuzor ...
Link spre comentariu
Vizitator Iurik

cu sistema tot ii clar....am o mare intrebare ...dar daca puyn eu un amplificator de 3w si fac culerul (bobina) de 16 ohm...efectul fa fi tot asha ca la LM386....ce ziceti /??? :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări