Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Sfatuitima va rog cum pot eu face microcasti shi cu ce amplificator pot face???..in rest totu stiu!! va rog anume imi trebuie amplificatoru ce tipuri de amplificatoare de la 3 wat pina la 4 wat.. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 lm386..............mai citeste si tu...........carti de scoala. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Sfatuitima va rog cum pot eu face microcasti shi cu ce amplificator pot face???..in rest totu stiu!! va rog anume imi trebuie amplificatoru ce tipuri de amplificatoare de la 3 wat pina la 4 wat.. la puterea aia sigur in mai putin de un an de ascultat nu vei mai auzi nici marfarul cand trece la un metru de tine.. Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 pai mie imi trebuie sa amplificatorul ca aiba o putere cit se poate mai normala....LM386 nare asha mare putere...mie imi trebuie pin vibratii pe timpan...iar daca aveti alte idei inafara vibratilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutatima Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Sfatuitima va rog cum pot eu face microcasti shi cu ce amplificator pot face???..in rest totu stiu!! va rog anume imi trebuie amplificatoru ce tipuri de amplificatoare de la 3 wat pina la 4 wat.. la puterea aia sigur in mai putin de un an de ascultat nu vei mai auzi nici marfarul cand trece la un metru de tine..Un ditamai OFFTopic-ul....L-ati vazut la TV pe tipul ala de i-a smuls un tren bratul? A zis ca l-a auzit cand era langa el... :101LATER : Da da da...toata lumea foloseste acest rahat de copiat...toti cu LM386. Incearca si pe urma comenteaza. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 daca aveti alte idei inafara vibratilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutatimaDa. Pune tu frumuşel mâna pe carte şi învaţă. Şi uită definitiv de idioţeniile astea. Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 nu te supara dar eu intradevar am nevoie de ajutorul vostru pentru a creia un set de microcasti normale.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Rumanski, nu mai da degeaba mesaje pe PM. Incearca sa pui o poza cu "microcasca" de care vorbesti pentru a sti ce amplificator sa-ti recomandam. Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 http://www.oferta9.ro/_poze/1/07/12/150952143502.jpg Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 ... daca aveti alte idei in afara vibratiilor pe timpan....va rog foarte frumos ajutati-maprima ar fi sa te-apuci de invatat;a doua ar fi sa te lasi de scoala. your choice! vezi tu, d'aia e frumosa viata, ca exista liberul arbitru'... Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 mie numi trebuie pentru copiat examenele...pursisimplu mii interesant cum sunt facute;:: poate sami spui cineva cum sunt facute chestiile astea??? http://images04.olx.ro/ui/2/09/74/32740574_2.jpg Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Tu zici ca alea nu sunt pentru copiat la examene ?Castile sunt niste magneti ordinari care se gasesc la niste "cercei" cu doi magneti, unul pe-o parte a urechii, celalat pe partea opusa, iar unul dintre ei are un rahat de plastic care luceste.Fa bobina aia pe o cratita din bucataie (ca diametru), masoara-i pe urma rezistenta incat sa se duca pe la 2-3 ohmi, iar pe urma pune-i un LM386. Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 iti multumesc enorm ....dar eu nam nevoie de ele pursisimplu mam interesat de chestia asta din cauza ca prietenul meu sa folosit cu asha chestii si imi era interesant chiar cum fuctioneaza....shi miam dat seama ca nui nici un fel de microimitiator ...lucreaza doar pe unde electromagnetice... dar totusi mii interesat din ce sunt facute NANOCASTILE astea... http://images04.olx.ro/ui/2/09/74/32740574_2.jpg Link spre comentariu
GriRo Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Tu zici ca alea nu sunt pentru copiat la examene ? ... ...Fa bobina aia pe o cratita din bucataie (ca diametru), masoara-i pe urma rezistenta incat sa se duca pe la 2-3 ohmi, iar pe urma pune-i un LM386. ... in loc de difuzor ... Link spre comentariu
Vizitator Iurik Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 cu sistema tot ii clar....am o mare intrebare ...dar daca puyn eu un amplificator de 3w si fac culerul (bobina) de 16 ohm...efectul fa fi tot asha ca la LM386....ce ziceti /??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum