dorutu Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Dupa cum spune si titlul am o combina audio aiwa nsx-sz500 care nu citeste decat cd-urile(track) cumparate din magazin.Am incercat sa sciu cd-uri pe calculator de la cea mai mica viteza pana la cea mai mare si nu vrea sa le citeasca.Sunt scrise cu NERO.Daca cineva poate sa-mi dea un sfat!Va multumesc! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Sigur scrii cu ce trebuie? Incearca cu Nero sau CDBurnerXP (asta e gratis), optiunea Burn Audio Disc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Probabil omul scrie direct fisierele .mp3, de aceea nu merge, sau foloseste blank-uri de proasta calitate, ori CD-RW, care nu sunt"vazute" de combina... Link spre comentariu
boboBOBO Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Optiunea incercuita cu rosu trebuie aleasa .. apoi seletezi melodiile si dai Burn ! Succes http://tinypic.com/r/20fwxh2/7 Link spre comentariu
dorutu Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Am scris sute de cd-uri .Folosesc NERO 8 si cd-uri TDK.Nu le scriu in format mp3.Am avut combina la reparat si am vrut sa ascult un cd facut de mine si nu a mers.Cele originale le citeste fara probleme.Un raspuns concret poate cineva ? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 E laserul slab. Incearca totusi si cu un alt writer. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Ai incercat si cu WMP ?Banuiesc ca le-ai facut CDA ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum