Vizitator chiricadaniel Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 revin.................am o placa de baza gigabyte 945 gzm-s2 !placa a fost echipata (am desfacut calc acum) pe ambele sloturi cu placi elixir inscriptionate PC2-5300u de 512 mb pe frecventa de 667 (asta inseamna ca sunt ddr2 ?) avand in total deci de 1 gbin documentatia tehnica (o am de cand am achizitionat calc in 2007) scrie ca suporta memorie ddr II de maxim 2 gb (deci nu stiu daca pe un slot s-au total) pe frecventa de 533/400 dual chanel (deci are caracteristici ca frecventa de ddr1) si 1,8 v dimm (asta nu mai stiu ce este)deci si prin urmare sunt pe steag!nu stiu cum sa fac upgrade! nu stiu ce sa cumparla magazin toate memorile sunt majoritatea pe 800 de hz................la acelasi pret!pana la urma:2 gb se refera la maximul admis sau pe slotdaca cumpar de 1 gb merge in tandem cu pc2 de 512 b?deci prin urmare ce frecventa suporta placa mea?-pe net am gasit ddr2 cu 667/522!!!!!!!!11 Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 2 gb se refera la maximul admis sau pe slot Maxim admis pe toate sloturile. daca cumpar de 1 gb merge in tandem cu pc2 de 512 b? Daca iei 1Gb/533Mhz merge, daca faci ate "adaptari" mergi "la ghici". deci prin urmare ce frecventa suporta placa mea? -pe net am gasit ddr2 cu 667/522!!!!!!!!11 533MHz, ti-a mai fost zis si pe celalalt topic, probabil ca cel ce a zis acest lucru s-a si documentat (btw, puteai sa intrebi DOAR acolo, acum ar fi bine sa vinsa un mod sa le uneasca). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum