Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema MMC353

Kreator

Postări Recomandate

Mai am din "tinerete" un MMC353 (ceas) si tare as vrea sa fac un ceas din el. Problema e ca nu mai am schema si nici nu am gasit-o pe net. Va rog sa-mi spuneti unde as gasi-o sau sa o postati voi.Many Thanks!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kreator

3

• MiniTehnicus

2

• niq_ro

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Este intr-o carte "albastra" Circuite integrate digitale, sau cam asa ceva, un catalog unde sunt prezentate MMC-urile.Da, se numea "Circuite integrate CMOS. Manual de utilizare".O gasesti sigur pe la biblioteca.

Link spre comentariu

Multumesc niq_ro! :prayer: Schema asta o cautam!Da. Schema era intr-un Tehnium. Dar toata colectia mea Tehnium 84-94 s-a dus pe apa sambetei. (Dupa ce m-am mutat de acasa, mama mi-a luat toata literatura din camera mea si a dus-o in boxa - la subsol... care inevitabil a fost inundat :toimonster: . Si am pierdut tot... Deh! femeile...) Acum doar net-ul ma ajuta...@ one! Asa e! Stiu cartea! O gaseam si acolo... Mersi!@ mister_rf. MMC351 este tot ceas care are iesirile multiplexate si trecute printr-un MMC4511 sau similar.MMC353 are, precum a spus niq_ro iesirile deja decodificate, numai bune de legat la display si contine in plus si alarma programabila.

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

...MMC351 este tot ceas care are iesirile multiplexate si trecute printr-un MMC4511 sau similar...

Eu cred ca stiam care este diferenta... :yawinkle: iar in cazul cand era o greseala de tiparire se putea utiliza schema atasata...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări