Kreator Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Mai am din "tinerete" un MMC353 (ceas) si tare as vrea sa fac un ceas din el. Problema e ca nu mai am schema si nici nu am gasit-o pe net. Va rog sa-mi spuneti unde as gasi-o sau sa o postati voi.Many Thanks!!! Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Este MMC353 sau MMC351?... :smt001 Link spre comentariu
one Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Este intr-o carte "albastra" Circuite integrate digitale, sau cam asa ceva, un catalog unde sunt prezentate MMC-urile.Da, se numea "Circuite integrate CMOS. Manual de utilizare".O gasesti sigur pe la biblioteca. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 MMC353 este un "dihanie" cu 40 de pini cu iesirile decodificate (cam cum e 7107 ca voltmetru).. schema lui de aplicatie e si printr-un Tehnium dn '91 sau '92 sau chiar '93.. PS: am gasit... http://www.qsl.net/yo5ofk/pcb1_nham.htm Link spre comentariu
Kreator Postat Octombrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Multumesc niq_ro! :prayer: Schema asta o cautam!Da. Schema era intr-un Tehnium. Dar toata colectia mea Tehnium 84-94 s-a dus pe apa sambetei. (Dupa ce m-am mutat de acasa, mama mi-a luat toata literatura din camera mea si a dus-o in boxa - la subsol... care inevitabil a fost inundat :toimonster: . Si am pierdut tot... Deh! femeile...) Acum doar net-ul ma ajuta...@ one! Asa e! Stiu cartea! O gaseam si acolo... Mersi!@ mister_rf. MMC351 este tot ceas care are iesirile multiplexate si trecute printr-un MMC4511 sau similar.MMC353 are, precum a spus niq_ro iesirile deja decodificate, numai bune de legat la display si contine in plus si alarma programabila. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Am gasit intr-un supliment Tehnium schema si cablajul. :finga: In cateva zile o sa postez scanarile. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ...MMC351 este tot ceas care are iesirile multiplexate si trecute printr-un MMC4511 sau similar...Eu cred ca stiam care este diferenta... :yawinkle: iar in cazul cand era o greseala de tiparire se putea utiliza schema atasata... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 Aici ai schema pentru ceas cu MMC353 Link spre comentariu
Kreator Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 @ MiniTehnicus!Multumesc mult :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum