Vizitator bogdan S Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 WHARFEDALE DIAMOND 9.1Ce parere aveti despre aceste boxe , isi merita banii ? Nu stiu daca am voie sa pun link catre un site asa ca nu am pus . Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Daca aveti o camera mica, in care nu merg standfloor-uri, numai bookshelf, si cumparati o pereche cu 775 lei, ar merita...atentie insa ca exista in doua variante, normale si bi-wire! Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Se mai adauga Tannoy Mercury F2. Daca ati ascultat sau testat si alte boxe puteti sa imi dati un sfat. Pretul 7-8 mil ( 700-800 lei). Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Nu ma ajuta nimeni ? Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Hm... Daca-ti blace "bass-ul" de la 100Hz, 9.1 cred ca are un varf pe acolo. Tannoy e mai echilibrata(unii ar zice anosta) insa nu cred ca le mai gasesti. Hm.. o alternativa mai scumpa si mai bine "cotata" ar fi de la Monitor Audio: BX2. BR2 era considerata prea ofensiva, BX2 ar fi mai echilibrata si rafinata.Orice ti-ai cumpara, incearca sa le asculti inainte... urechea e mult prea subiectiva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum