Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

100w amplificator home made

luc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

8

• Max

2

• Bercu Giuliano

2

• Palade Vlad

2

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator Vasile

uite aicieu ce vina am ca am pus de vre-o 3 ori pana acum dar cu forumul se pierd odata la 2saptamani o groaza de posturi

de 3 ori s-au pierdut ceva date de 3 ani de cand este forumul, sa nu facem pe noi...
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator bogo

puteti spune si voi mai multe despre traf si bobinele din alimentare? Cat spire au, pe ce miez, traful se pune din sursa atx asa cum e sau ce se modifica.Ce diode se folosesc la iesirea trafului?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

pai ce nu se poate confectiona transformatorul ? si ce amperaj o sa fie pe iesire? am inmcercat si eu acceasi scema pt coborarea tensiunii de al 220 la +- 60 V si nu mam ales decat cu perechi de tranzistoare scumpe arse ...

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

mi-am facut si eu o sursa micuta pentru medii-bass la masina ! e facuta pe o placuta de test cu sg3525 ,2 x irfz44n si MUR1620 cu 2 kituri cu mos-fet de 100W de la Elprod pe front si 2 tda7294 pentru boxe spate ... merge cam de 2 saptamani fara probleme desii cred ca ar mai trebuii inca 2 irfz44 , dar n-am avut :( tensiunea e de +/-40V in gol si scade pe la +/-35V :axe: a mai tinut cineva placute de test prin masina ? mi-e cam frica sa nu ma paraseasca :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări