bubusmecherul Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 am un tel nokia 2610 care nu merge tastel 1,4,7,*,iar cele lalte taste merg,ce poate avea,un raspuns ar fi bine venit Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 EMMI filter! Filtrul ESDA..se poate schimba si va functiona iar! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 stiti cumva pe unde se afla pe placa acest EMMI filter Filtrul ESDA, ince zona a placi, o schita ceva ,va rog mult,mai am o placa identica ca aceasta si-mi cere codul de siguranta,ce cod ar avea,bafta Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Incearca pe viitor sa nu mai faci alt thread ptr acelasi telefon Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 dar ce are acest tel,sau te superi pe mine ca ati iau gradele cumva?,am cerut o parere Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Pai ai pus deja intrebarea despre codul de siguranta in topicul acesta. Te-am atentionat doar pentru faptul ca nu era nevoie sa mai faci un topic nou pentru acelasi telefon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum