Electron Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Vreau sa trimit un email care sa contina o pagina web cu link-uri si cu tot ce are un asemena document. Ideea e ca nu vreau sa trimit un link care sa fie accesat ci o pagina completa. Cum fac? Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 creezi pe hard un director pe hard, pe pagina web respectiva dai un "save as" in director si apoi trimiti mailul cu pagina html si ce fisierele atasate, adica pozele.... Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 da' asta e un "print screen" :finga: si nu-s active linkurile, doar e poza :smt005 Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Niq daca te uiti mai atent la poza se vede ce anume comanda trebe sa dai .....din browser pentru a putea trimite pagina pe care navighezi prin mail... :smt024 Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 :prayer: scuze, am crezut ca e un simplu print screen :prayer: Link spre comentariu
notchman Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Eu asa fac , acuma trebe sa'mi trimit mie un mail sa vad daca functoneaza ....... :rolleyes: , dar pana acuma nu s'a plans nimenea..Asta pentru a simplifica putin lucrurile ..si a nu mai face 100 de salvari atashari si alte alea.....Mai era parca un programas care facea un txt cu toate link'urile de pe o pagina de web ...da uite ca nu mai stiu cum se numea? un fel de lista gen flashgetDar nu intele de ce vrei sa trimiti o pagina cu lnk'uri si nu url'ul ....?!**MERGE sigur din browser web cu "FILE-SEND-Page by E-mail"*** Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Nu cred ca ati inteles. Vreau sa creez o pagina web pe care sa o trimit exact cum trimit astia de pe diferite sit-uri reclame sau alte chestii. Vreau sa pot baga si flash-uri. De exemplu Yahoo cand iti trimite pagina aia de bun venit dupa ce ti-ai creat contul la ei. Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 27, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Nu ma refer la spam-uri. Link spre comentariu
chetross Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Ca sa nu fac alt topic, aveam si eu o rugaminte la i0nutzb. Pune si tu un exemplu de contact.php aici(cod`). Ma intereseaza cum fac html email. Pana acu` 6-7luni cand mai faceam siteuri gasisem ceva interesant, dar am renuntat. Am vazut topicul asta si mi-am adus aminte ca nu am reusit :smt003 Deci , daca stii cum pun intr-o var $test codu` html zi-mi si mie. Ca asa simplu ca text nu`l ia. :smt006 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 la php.net/mail zice aşa: $to = '[email protected]';$subject = 'Wakeup bob!';$message = '[b]yo[/b], whassup?';$headers = "From: [email protected]\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion() . "\r\n" . "MIME-Version: 1.0\r\n" . "Content-Type: text/html; charset=utf-8\r\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n\r\n";// Sendmail($to, $subject, $message, $headers);sau, dacă vrei să foloseşti o clasă, http://expert.no-ip.org/?free=smtp_mail&func ;) în funcţie de serverul de pe care trimiţi, s-ar putea să ai diverse probleme la unele freemail (like yahoo) şi să găseşti mail-ul în bulk... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum