Vizitator chiricadaniel Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 buna ziua!am o problema legata de folosirea si configurarea calc pt rularea concomitenta a unui film si a unui joc!calc meu este unul cu performante rezonabile, adicaintel pentium 925 cu 3.0 ghz dual core cu memorie ddr 1024 mb, hdd 320 gb, placa video ati pci-e x1550 cu 512 mb hipermemory 128 mb, si serial ata ddr 400 audio cu realtek hd audio wdmfolosesc ati catalist control center si un lcd ca dual desktop cu transmisie prin cablu dvi-hdmi, dar fara sonorconcret nu pot viziona si un film si sa rulez un joc in acelasi timp!calc se blocheaza!basca mai este si o problema legata si de sunet!nu se face transmisia audio prin Dvi-hdmi, si folosesc separat un cablu audio cu jack, pt care nu pot separa sunetul playerului pt boxele tv va rog daca se poate sa ma indrumati pt remedierea acestor mici probleme! Link spre comentariu
iulianpry Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 In primul rand mai adauga un macar giga de memorie RAM,ce ai tu acolo este putin si duce la blocarea pc-ului.La unele placi ATI exista o optiune prin care poti seta daca vrei sau nu sa se transmita si sunetul prin HDMI ,este posibil deci sa rezolvi problema de prin setari.Oricum eu nu prea inteleg ce vrei sa faci....sa te joci cand te uiti la film...sau sa folosesti doua ecrane separate unu pentru filme si unu pentru jocuri? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Cred ca vrea sa se uite altcineva la film in timp ce el se joaca. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 El (socat) vrea sa se joace (in continuu) la calculator, iar altcineva vrea sa vada un film (care nu-i la cinema).Concluzie...prea mult jucat pe PC nu face bine la sanatate. Link spre comentariu
Vizitator chiricadaniel Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 da..................revineu vreau sa ma uit la film ! si in acelasi timp altcineva sa se joace!eu ma uit pe lcd LG legat prin dvi-hdmi, in timp ce fiul meu vrea sa se joace de ex Fifa 2010!nu se poate!? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Cu un joc mai vechi poate. Cu Fifa 2010, mai ales in 1GB RAM... nu. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Aveti Rami putini, nici placa video nu-i prea stralucita, jocurile sunt printre cele mai mari consumatoare de resurse, deci va trebui sa dublati aceste resurse ca sa mearga bine si sa nu se mai blocheze. Cerintele pentru Fifa 2010 sunt urmatoarele: FIFA 10 System Requirements (Minimum): Cerintele minime pentru a rula Fifa 10CPU: 2.4 GHz single-coreRAM: 512 MiByte (XP) or 1 GiByte (Vista)Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0cVRAM: 128 MiByteSound: DirectX 9.0c compatible sound deviceInput: Keyboard or Dual Analog GamepadHDD: 4.4 GB or more, free disc spaceInternet: Broadband Internet connection required for Installation and online gamingFIFA 10 System Requirements Recommended: Cerintele recomandate pentru a profita de toate facilitatile vizuale Fifa 10.CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-coreRAM: 1 GiByte (XP) or 2 GiByte (Vista)Graphics card: Geforce 7800 or better, Ati Radeon X1800 or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0cVRAM: 256 MiByteSound: DirectX 9.0c compatible sound deviceInput: Keyboard or Dual Analog GamepadHDD: 4.4 GB or more, free disc spaceInternet: Broadband Internet connection required for Installation and online gaming Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Ia-l pe fi-tu şi dă-i un şut în cur să se joace FIFA afară cu copii de vîrsta lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum