jeepers Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Salutare,Am de facu un proiect cu acest device.. insa nu am lucrat deloc pana acum cu un msp430. v-as cere parea de unde sa incept, ceva tutoriale, mediu de dezvoltare etc.orice parere e bine venita. ms Link spre comentariu
Vizitator sethab Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 salut cea mai buna resursa pt msp430 e site-ul TI si forumul de acolo. Ca ide gratuite poti folosi IAR kickstart sau Code composer, ambele limitate(2k si 16k parca). Mai este parca si mspgcc dar e cam rudimentar toolchain-ul (parerea mea). Daca ai de facut ceva proiect la nivel profesional, trebuie sa cheltuiesti "niste multi" $$$$ pt licente de ide. Din cate mi s-a spus IAR face totii banii. Nu stiu daca jucaria ta e development kit sau doar demo kit. Adica daca poti sa re-flash-uiesti acel msp430 cu programe de test (mi-e lene sa citesc documentatia kitului http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/ez430-rf2480.html). :wetrwre Link spre comentariu
jeepers Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Device-ul este al facultatii, nu stiu sa iti zic exact de vs este, cert este ca va trebui sa fac un ekg mobil, venetual si alte functii.ms de info. Link spre comentariu
Vizitator gogusclipici Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 IAR kickstart 5.xx e ridicol de limitat la 4k. În trecut aveau limita la 8k. Dacă ai un cip mai vechi ca generație, caută un compilator 4.xx. CCS probabil e bun dar eu n-am reușit să-l fac să meargă, am mers pe IAR. La un kit de CC2500 până nu am găsit CD-ul original cu compilatoare și exemple n-am reușit să fac nimic. Tot ce luam de pe net nu mergea. E drept că nici nu m-am chinuit prea mult, vroiam doar să mă joc cu kit-ul nu să fac ceva concret. Culmea, compilatorul care e pe CD-ul din kit deși îi zice Kickstart (v4.09), compilează fără probleme proiectul demo care are ~9k de cod, el teoretic fiind limitat la 8k. Mai vezi pe aici http://tech.groups.yahoo.com/group/msp430/ Link spre comentariu
jeepers Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 O alta intrebare poate cine are idee cum se face.Sa ziceam ca trec semnalul EKG prin filtre si ce mai trebuie si in ultimul rand prin ADC. Intrebarea mea este: cum pot sa intrepretez valorile digitale in urma conversiei astfel incat sa le pot prelucra in C si sa le afisez pe ecran.Ma intereseaza pachetul de date care in trimit catre PC de la uC. Ca daca trimit datale digitale din conversie habar nu am cum sa le interprezte pt a le afisa.ms. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum