Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eZ430-RF2480

jeepers

Postări Recomandate

Salutare,Am de facu un proiect cu acest device.. insa nu am lucrat deloc pana acum cu un msp430. v-as cere parea de unde sa incept, ceva tutoriale, mediu de dezvoltare etc.orice parere e bine venita. ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jeepers

3

Vizitator sethab

salut

cea mai buna resursa pt msp430 e site-ul TI si forumul de acolo.

Ca ide gratuite poti folosi IAR kickstart sau Code composer, ambele limitate(2k si 16k parca).

Mai este parca si mspgcc dar e cam rudimentar toolchain-ul (parerea mea).

Daca ai de facut ceva proiect la nivel profesional, trebuie sa cheltuiesti "niste multi" $$$$ pt licente de ide. Din cate mi s-a spus IAR face totii banii.

Nu stiu daca jucaria ta e development kit sau doar demo kit. Adica daca poti sa re-flash-uiesti acel msp430 cu programe de test (mi-e lene sa citesc documentatia kitului http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/ez430-rf2480.html).

:wetrwre

Link spre comentariu
Vizitator gogusclipici

IAR kickstart 5.xx e ridicol de limitat la 4k. În trecut aveau limita la 8k. Dacă ai un cip mai vechi ca generație, caută un compilator 4.xx.

CCS probabil e bun dar eu n-am reușit să-l fac să meargă, am mers pe IAR.

La un kit de CC2500 până nu am găsit CD-ul original cu compilatoare și exemple n-am reușit să fac nimic. Tot ce luam de pe net nu mergea. E drept că nici nu m-am chinuit prea mult, vroiam doar să mă joc cu kit-ul nu să fac ceva concret.

Culmea, compilatorul care e pe CD-ul din kit deși îi zice Kickstart (v4.09), compilează fără probleme proiectul demo care are ~9k de cod, el teoretic fiind limitat la 8k.

Mai vezi pe aici http://tech.groups.yahoo.com/group/msp430/

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

O alta intrebare poate cine are idee cum se face.Sa ziceam ca trec semnalul EKG prin filtre si ce mai trebuie si in ultimul rand prin ADC. Intrebarea mea este: cum pot sa intrepretez valorile digitale in urma conversiei astfel incat sa le pot prelucra in C si sa le afisez pe ecran.Ma intereseaza pachetul de date care in trimit catre PC de la uC. Ca daca trimit datale digitale din conversie habar nu am cum sa le interprezte pt a le afisa.ms.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări