Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Platinium RML-21RK

rdl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rdl

7

• codrin

2

• dan cod

2

• todorovicm

2

Top autori în acest subiect

Salut.Multumesc pt.raspunsuri dan codsi Toni Marginean.Problema e,dan cod, am scos pe imprimanta,insa nu prea "se vede"mentiunile de pe schita.Am "reglat"si imprimanta(hartie A4), dar tot nu se pot"citi".Ce a-si putea face.Toni Marginean am sa-i arat la meserias cartea respectiva pt.a vedea daca e ok.Lui din cate am inteles ii trebuie schema sursei de alimentare(ceva cu numele chopper,eu stiam de motociclete modificate si tunate cu acest nume.).Zic eu daca ar fi schema solicitata de el si marita la coala de hartie A4,atunci ar fi super ok... :cry:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna seara stimati colegi. Imi cer scuze ca nu am si alte detalii inafara de modelul de pe capacul TV-ului. Despre ce este vorba: m-a telefonat azi un client si m-a rugat sa-i fac rost de o telecomanda pentru acest Platinium. Nu am vazut televizorul. Atat, mi-a dat modelul de pe capac. Este vorba de modelul RML-21RK. Are cineva vreo idee daca la acest model se potriveste telecomanda RN 3200? Inca o data, imi cer scuze ca nu vin si cu alte detalii, dar pur si simplu am vorbit cu clientul la telefon. M-am uitat pe internet si nu am vazut specificat la telecomenzi si modelul TV-ului acesta. Daca nu ajung la nici un rezultat, il chem cu TV-ul la atelier sa vad " cu ce se mananca ". Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări