Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Platinium RML-21RK

rdl

Postări Recomandate

Am un Tv. Platinium RML-21RK cu transformatorul de linii defect MCG-21A26. Stie cineva ce transformator sa pun in loc, deoarece nu am gasit nici originalul nici HR8438(echivalentul) . La Pancota ma gasit in locul HR8438 - bsc24-3380MTI si MF6695A PLT dar nu stiu sigur daca sunt bune. A mai schimbat cineva transformatorul la modelul respectiv? (nu am nici schema TV.-ului, poate o are cineva) Multumesc de ajutor anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rdl

7

• codrin

2

• dan cod

2

• todorovicm

2

Top autori în acest subiect

Am un Tv. Platinium RML-21RK cu transformatorul de linii defect MCG-21A26. Stie cineva ce transformator sa pun in loc, deoarece nu am gasit nici originalul nici HR8438(echivalentul) . La Pancota ma gasit in locul HR8438 - bsc24-3380MTI si MF6695A PLT dar nu stiu sigur daca sunt bune. A mai schimbat cineva transformatorul la modelul respectiv? (nu am nici schema TV.-ului, poate o are cineva) Multumesc de ajutor anticipat!

Eu am cumparat multe trafuri de la Pancota si nu am avut nici o problema cu ele.
Link spre comentariu

Nu asta era problema ca nu ar fi bune, ci care din modele sa-l cumpar. Domnul din Pancota spunea ca pentru tipul meu de tv. potrivesc 3 modele de transformatoare dar nu stie care este cel potrivit si sa-i trimit schema tv.-ului pentru indentificare.

Link spre comentariu

S-ar putea sa gasiti schema aici:Прошивки телевизоров Other - eeprom memory dumpsEu am descatcat-o, dar nu am program in calculator sa o pot deschide.

Daca ai descarcat un "dump" si vrei sa deschizi o schema , nu vei reusi - spune ce marime are fisierul descarcat - in plus fara mai multe detalii , greu se gaseste o schema , mai ales ca la aceste tipuri de tv-uri la aceeasi notatie , acelasi model , gasesti sasie diferite
Link spre comentariu

mersi, dar transformatorul este pentru o diagonala mai mare . Configuratia pinilor este perfecta, dar sunt alte tensiuni de iesire. Se potriveste(cu modificari) in caz ca nu gasesc model potrivit.

Link spre comentariu

Nu asta era problema ca nu ar fi bune, ci care din modele sa-l cumpar. Domnul din Pancota spunea ca pentru tipul meu de tv. potrivesc 3 modele de transformatoare dar nu stie care este cel potrivit si sa-i trimit schema tv.-ului pentru indentificare.

uite schema care-ti trebuie, cu toate ca procesorului i-ai uitat denumirea completa (partea cea mai importanta..... :nas: )

comanda pe cel marcat

HR8438= MF6695A

pe acest sasiu mai merg

HR8438 =MF6695A= MTI-LTC-020= BSC25-2701= FSV20B013= MCG21A26

SUCCES!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salut.Am un tv Platinium RML-21Rk,cu sasiu PTKM06[21 AK].Rugamintea mea ar fi(de fapt a meseriasului care imi repara tv-ul si nu are schita)daca are cineva schita sursei de alimentare(chopper-nu sunt sigur daca am scris corect).multumesc anticipat.cu stima aurel... :jytuiyu

Link spre comentariu
Toni Marginean

Salut.Am un tv Platinium RML-21Rk,cu sasiu PTKM06[21 AK].Rugamintea mea ar fi(de fapt a meseriasului care imi repara tv-ul si nu are schita)daca are cineva schita sursei de alimentare(chopper-nu sunt sigur daca am scris corect).multumesc anticipat.cu stima aurel... :jytuiyu

Verificati daca va corespunde: http://elektrotanya.com/otava_21k_chass ... nload.html
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări