rdl Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Am un Tv. Platinium RML-21RK cu transformatorul de linii defect MCG-21A26. Stie cineva ce transformator sa pun in loc, deoarece nu am gasit nici originalul nici HR8438(echivalentul) . La Pancota ma gasit in locul HR8438 - bsc24-3380MTI si MF6695A PLT dar nu stiu sigur daca sunt bune. A mai schimbat cineva transformatorul la modelul respectiv? (nu am nici schema TV.-ului, poate o are cineva) Multumesc de ajutor anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Am un Tv. Platinium RML-21RK cu transformatorul de linii defect MCG-21A26. Stie cineva ce transformator sa pun in loc, deoarece nu am gasit nici originalul nici HR8438(echivalentul) . La Pancota ma gasit in locul HR8438 - bsc24-3380MTI si MF6695A PLT dar nu stiu sigur daca sunt bune. A mai schimbat cineva transformatorul la modelul respectiv? (nu am nici schema TV.-ului, poate o are cineva) Multumesc de ajutor anticipat!Eu am cumparat multe trafuri de la Pancota si nu am avut nici o problema cu ele. Link spre comentariu
rdl Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Nu asta era problema ca nu ar fi bune, ci care din modele sa-l cumpar. Domnul din Pancota spunea ca pentru tipul meu de tv. potrivesc 3 modele de transformatoare dar nu stie care este cel potrivit si sa-i trimit schema tv.-ului pentru indentificare. Link spre comentariu
codrin Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 te-am putea ajuta cu o schema dar da-ne mai multe amanunte , precum UOC si alte circuite din compunerea sasiului , sursa, ceva notatii de pe PCB etc.ajuta-ne ca sa te ajutam! Link spre comentariu
hexoda Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 S-ar putea sa gasiti schema aici:Прошивки телевизоров Other - eeprom memory dumpsEu am descatcat-o, dar nu am program in calculator sa o pot deschide. Link spre comentariu
rdl Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Tv-ul este la client acasa, nu este la mine. Nu m-am gandit ca o sa intampin asa multe probleme cu tansformatorul. Link spre comentariu
naetv Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 S-ar putea sa gasiti schema aici:Прошивки телевизоров Other - eeprom memory dumpsEu am descatcat-o, dar nu am program in calculator sa o pot deschide.Daca ai descarcat un "dump" si vrei sa deschizi o schema , nu vei reusi - spune ce marime are fisierul descarcat - in plus fara mai multe detalii , greu se gaseste o schema , mai ales ca la aceste tipuri de tv-uri la aceeasi notatie , acelasi model , gasesti sasie diferite Link spre comentariu
rdl Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Am venit cu niste completari: jungla TDA9361PS procesor sunet MSP 3410G, sursa STR G 5653 SASIU PTK M06(21AK) KTV, transformator linii E 153162 MCG-21A26 11226290 Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Vezi daca se potriveste; Link spre comentariu
rdl Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 mersi, dar transformatorul este pentru o diagonala mai mare . Configuratia pinilor este perfecta, dar sunt alte tensiuni de iesire. Se potriveste(cu modificari) in caz ca nu gasesc model potrivit. Link spre comentariu
codrin Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Nu asta era problema ca nu ar fi bune, ci care din modele sa-l cumpar. Domnul din Pancota spunea ca pentru tipul meu de tv. potrivesc 3 modele de transformatoare dar nu stie care este cel potrivit si sa-i trimit schema tv.-ului pentru indentificare.uite schema care-ti trebuie, cu toate ca procesorului i-ai uitat denumirea completa (partea cea mai importanta..... )comanda pe cel marcat HR8438= MF6695A pe acest sasiu mai merg HR8438 =MF6695A= MTI-LTC-020= BSC25-2701= FSV20B013= MCG21A26 SUCCES! Link spre comentariu
rdl Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Mersi, aceasta este schema de care am nevoie! Link spre comentariu
rdl Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Are cineva indentificarea picioruselor la transformatorului MF 6695, deoarece nu este la fel cu ceea a transformatorului HR8438? Link spre comentariu
todorovicm Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Salut.Am un tv Platinium RML-21Rk,cu sasiu PTKM06[21 AK].Rugamintea mea ar fi(de fapt a meseriasului care imi repara tv-ul si nu are schita)daca are cineva schita sursei de alimentare(chopper-nu sunt sigur daca am scris corect).multumesc anticipat.cu stima aurel... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 5, 2013 Partajează Postat Decembrie 5, 2013 Salut.Am un tv Platinium RML-21Rk,cu sasiu PTKM06[21 AK].Rugamintea mea ar fi(de fapt a meseriasului care imi repara tv-ul si nu are schita)daca are cineva schita sursei de alimentare(chopper-nu sunt sigur daca am scris corect).multumesc anticipat.cu stima aurel... Verificati daca va corespunde: http://elektrotanya.com/otava_21k_chass ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum