Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor adaptor laptop

yonni

Postări Recomandate

BUna, Am achizitionat de curand un laptop Acer Travelmate 2505LMI , la care nu am adaptorul original (19v 7.1A) in schimb am altul de 19v la 4,7 A. Intrebarea mea este: se poate sa maresc cumva amperii de la 4.7 la 7.1 ? Daca da Cum ?Stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yonni

3

• crispus

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

nimeni nu ma poate ajuta? se poate sau nu ?

Vreau sa te ajut,dar sa incepem cu o mica gluma:am o Dacie cu capacitatea de 1,4l.Ma poate ajuta cineva sa o modific la3,2l?Cand se proiecteaza un alimentator,tensiunea de iesire si curentul dau puterea ceea ce conduce la alegerea componentelor si in final la o anumita dimensiune.In aceeasi dimens. ar fi dificil sa obtii o putere mai mare(de fapt semnificativ mai mare).Un electronist poate folosi un alimentator incapsulat,fara sa modifice ceva la el,sa dea orice tensiune,prin intermediul unui invertor dar va obtine o putere mai mica decat debiteaza alimentatorul.Cei care ar face modificarea ceruta de tine risca o mare amenda:premiul Nobel.Te rog sa ma treci la rubrica ,,prieteni,, si pot sa demonstrez asta cand mai ai nevoie de ajutor.
Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri ,deci singura solutie este sa imi cumpar un adaptor de 19v si 7,1 A cand o sa am bani disponibili , pana atunci iau o pauza cu laptopul. Mii de multumiri inca odata! Stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări