SHADYYY Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Salut tuturor.Zilele acestea am vrut sa fac curatenie totala in Pc ,am scos totul din cutie si dupa curatare le-am pus la loc.Cand am dat drumul la calc am constata ca ledul de la HDD nu se mai stinge , ci arde la o intensitate mai mica. In timp ce lucreaza Pc-ul si acesta lumineaza mai tare , restul este ok . Care sa fie cauza ? Link spre comentariu
davidut5 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Daca ai scos firele de la leduri, butoane care vin la placa de baza, probabil nu le-ai pus cum trebuie. Verifica. Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Problema s-a rezolvat prin schimbarea mufei de alimentare cu alta . In ce priveste firele care vin de la cutie la placa nu vor da niciodata aceasta anomalie ,si iata de ce ; -RESET SW si POWER se comporta ca doi contacti normal deschis fara retinere ,char daca ii inversezi nu se intampla nimic cidoar se inverseaza ordine butoanelor pe panou.-HDD LED si POWER LED inversate ca polaritate nu se aprind iar ca locuri intre ele se schimba doar culorile . Link spre comentariu
davidut5 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Si care mufa de alimentare ai schimbat? Link spre comentariu
SHADYYY Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Si care mufa de alimentare ai schimbat?Rectific -celei de a doua ramuri de alimentare -acum este bine ? Link spre comentariu
davidut5 Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Scuze, tot nu am inteles despre ce mufa este vorba! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum