Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio electronica

SOLDAN CONSTANTIN

Postări Recomandate

Rasfoind un catalog de tuburi electronice din 1956 ,am dat din greseala de un ;supliment gratuit al ziarului stiintelor: intitulat Radio electronica pe care l-am scanat.Stie cineva de acest ziar cind a aparut ,pe supliment apare Nr.1 1948 etc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

2

• nicolae57

1

• yo3gje

1

• SOLDAN CONSTANTIN

1

Da! De s-ar gasi mai mult respect pentru acest patrimoniu...Am primit documentatiile-donatii trimise multumesc mult. In curand le voi expune pe site la Donatori/Donatii...Este o documenatie remarcabila, bine ca nu s-a pierdut si multumita sensibilitatii si daruirii Dvs. acest catalog poate sa fie inclus in orice bibliografie a istoriei radiotechnicii romanesti!Stie cineva, daca Electronica a avut o asemenea lucrare?

Link spre comentariu

Deocamdata, am probleme cu cel care detine serverul si pagina. Asa ca lucrurile raman asa cum sunt... un timp...Am reusit sa pun donatia lui Soldan dar fara poze deocamdata...

Link spre comentariu

"Este o documenatie remarcabila, bine ca nu s-a pierdut si multumita sensibilitatii si daruirii Dvs. acest catalog poate sa fie inclus in orice bibliografie a istoriei radiotechnicii romanesti!" Imi pare rau ca nu sunt cuvintele mele..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări