Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu pentru soft diagnostic VW

Vizitator dorel2

Postări Recomandate

Vizitator dorel2

Salut.Am un VW Passat si am instalat pe computer un program de diagnosticare de la Rosstech, care se cheama VCDS. Imi lipseste cablul cu care sa conectez laptopul la masina. Nu l-am gasit decat la pachet cu tot cu cd-ul cu programul, pe la 350 ron. Cam mult doar pentru un cablu.Stie cineva unde pot gasi un cablu de asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

2

• danb1974

1

Top autori în acest subiect

Hehehe..crezi tu ca ala este doar un simplu cablu! Este interfata de comunicare pe USB cu VCDS! Softul ala NU functioneaza pana nu identifica interfata pe USB! Are ATMEGA162, FTDI, Eprom plus alte cateva ic-uri in ea! Si pretul ala e un pret bun..pt ca interfata este clona..originalul costa peste 500 euro!

Link spre comentariu
Vizitator dorel2

Hehehe..crezi tu ca ala este doar un simplu cablu! Este interfata de comunicare pe USB cu VCDS! Softul ala NU functioneaza pana nu identifica interfata pe USB! Are ATMEGA162, FTDI, Eprom plus alte cateva ic-uri in ea! Si pretul ala e un pret bun..pt ca interfata este clona..originalul costa peste 500 euro!

Ms de informatie. Credeam ca e un simplu cablu. Am gasit pe net cd-ul (crack probabil) si cablul, pachet complet la 350 ron. Stie cineva daca functioneaza?
Link spre comentariu

Functioneaza 100% chiar daca interfata e clona! Ai grija sa nu fii conectat la net cand lucrezi cu interfata (pe unele cd-uri cu softul este si un fisier .bat care dupa rulare blocheaza accesul softului la internet) pt ca se poate defecta! De altfel NU folosi o alta versiune de soft decat exact ce primesti in pachet..daca pui tu o alta versiune mai noua vei defecta interfata!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări