Vizitator dorel2 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Salut.Am un VW Passat si am instalat pe computer un program de diagnosticare de la Rosstech, care se cheama VCDS. Imi lipseste cablul cu care sa conectez laptopul la masina. Nu l-am gasit decat la pachet cu tot cu cd-ul cu programul, pe la 350 ron. Cam mult doar pentru un cablu.Stie cineva unde pot gasi un cablu de asta? Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Hehehe..crezi tu ca ala este doar un simplu cablu! Este interfata de comunicare pe USB cu VCDS! Softul ala NU functioneaza pana nu identifica interfata pe USB! Are ATMEGA162, FTDI, Eprom plus alte cateva ic-uri in ea! Si pretul ala e un pret bun..pt ca interfata este clona..originalul costa peste 500 euro! Link spre comentariu
Vizitator dorel2 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Hehehe..crezi tu ca ala este doar un simplu cablu! Este interfata de comunicare pe USB cu VCDS! Softul ala NU functioneaza pana nu identifica interfata pe USB! Are ATMEGA162, FTDI, Eprom plus alte cateva ic-uri in ea! Si pretul ala e un pret bun..pt ca interfata este clona..originalul costa peste 500 euro!Ms de informatie. Credeam ca e un simplu cablu. Am gasit pe net cd-ul (crack probabil) si cablul, pachet complet la 350 ron. Stie cineva daca functioneaza? Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Functioneaza 100% chiar daca interfata e clona! Ai grija sa nu fii conectat la net cand lucrezi cu interfata (pe unele cd-uri cu softul este si un fisier .bat care dupa rulare blocheaza accesul softului la internet) pt ca se poate defecta! De altfel NU folosi o alta versiune de soft decat exact ce primesti in pachet..daca pui tu o alta versiune mai noua vei defecta interfata! Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Pentru cei care si-au belit interfata sau au curaj sa incerce un upgrade http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f1 ... post875394 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum