lucian_e Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 are cineva o schema de receptor bluetooth stereo ? as vrea sa integrez modulul in consola de la sistem si sa redau sunetul de pe un laptop si de pe un pc fara fir ... am gasit ceva pe net gata facut dar ajunge cam 100 lei. daca as iesi mai ieftin ar fi ideal. Link spre comentariu
Toader Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Ai gresit sectiunea unde ar trebui sa postezi. Link spre comentariu
lucian_e Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 rog sa se mute subiectul in zona corespunzatoare si imi cer scuze pentru greseala. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 z5500 e o prostie, du-te cu el la un electronist adevarat care stie ce face si sa-ti spune o parare sincera despre piesele din interiornu se merita da facut modul modul bluetooth pt asa o mizerie Link spre comentariu
lucian_e Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 ciudat .... daca ar fi o prostie nu s-ar mentine pretul de 1400 lei de acum .... stiu deja ce "piese are in interior" sincer nu am avut bani de ceva mai "bun" si ma multumesc cu o "mizerie" cu cel mai bun decodor dts de pe piata. eu vreau o schema de receptor bluetooth nu pareri ale unor "copchii" de 15 ani cu experienta. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 cu cel mai bun decodor dts de pe piata.sigur? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 daca ar fi o prostie nu s-ar mentine pretul de 1400 lei de acumDaca lumea nu ar avea tabla in urechi si ar asculta si altceva in afara de mp3-uri (mai ales la 128kbps) nici n-ar mai exista pe piata...Dar cum toti cophii de 15 ani care cred ca finalii TDA sunt supremi vin aici sa-si dea cu parerea aiurea.... Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 pana n-auzi o lampa condusa de-un DAC pe USB, DAC cu 2 de B pe el(oare de la ce vine?) si dat in el cu flacuri de peste 50Mb, n-ai de unde sa vezi diferentasi mai ales, niste boxe decente Link spre comentariu
lucian_e Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 revenind la topicul asta deschis .... cred ca stiu si eu cum "arata" un flac si crede-ma ca nu am numai mp3-uri de 128 de kb sau poate chiar mono canal dupa parerea unora, lasati presupusul si gusturile la o parte si incercati sa ramaneti on-topic ... stiti sau nu sau aveti o schema? Am cerut ajutor aici nu remarci despre susnumitul sistem si pe langa asta nici macar nu il folosesc la ascultat muzica ci doar la filme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum