Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema receptor bluetooth pentr sistem audio logitech z5500

Postări Recomandate

are cineva o schema de receptor bluetooth stereo ? as vrea sa integrez modulul in consola de la sistem si sa redau sunetul de pe un laptop si de pe un pc fara fir ... am gasit ceva pe net gata facut dar ajunge cam 100 lei. daca as iesi mai ieftin ar fi ideal.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucian_e

4

• lorik199

3

• Dr.L

1

• Toader

1

Top autori în acest subiect

z5500 e o prostie, du-te cu el la un electronist adevarat care stie ce face si sa-ti spune o parare sincera despre piesele din interiornu se merita da facut modul modul bluetooth pt asa o mizerie

Link spre comentariu

ciudat .... daca ar fi o prostie nu s-ar mentine pretul de 1400 lei de acum .... stiu deja ce "piese are in interior" sincer nu am avut bani de ceva mai "bun" si ma multumesc cu o "mizerie" cu cel mai bun decodor dts de pe piata. eu vreau o schema de receptor bluetooth nu pareri ale unor "copchii" de 15 ani cu experienta.

Link spre comentariu

daca ar fi o prostie nu s-ar mentine pretul de 1400 lei de acum

Daca lumea nu ar avea tabla in urechi si ar asculta si altceva in afara de mp3-uri (mai ales la 128kbps) nici n-ar mai exista pe piata...Dar cum toti cophii de 15 ani care cred ca finalii TDA sunt supremi vin aici sa-si dea cu parerea aiurea....
Link spre comentariu

pana n-auzi o lampa condusa de-un DAC pe USB, DAC cu 2 de B pe el(oare de la ce vine?) si dat in el cu flacuri de peste 50Mb, n-ai de unde sa vezi diferentasi mai ales, niste boxe decente

Link spre comentariu

revenind la topicul asta deschis .... cred ca stiu si eu cum "arata" un flac si crede-ma ca nu am numai mp3-uri de 128 de kb sau poate chiar mono canal dupa parerea unora, lasati presupusul si gusturile la o parte si incercati sa ramaneti on-topic ... stiti sau nu sau aveti o schema? Am cerut ajutor aici nu remarci despre susnumitul sistem si pe langa asta nici macar nu il folosesc la ascultat muzica ci doar la filme. :bataie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări