amper Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 am trei lampi a 201 rusesti si nu stiu nimic de ele Sunt cam ciudate : groase , scurte si cu multi pini la socluo sa mai revin cu detalii eventual o poza Link spre comentariu
tubeman Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 Pune poze, ca dupa cod nu par rusesti iar descrierea e mult prea generala Link spre comentariu
amper Postat Octombrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2005 lampita are 14 picioruse Link spre comentariu
amper Postat Octombrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2005 alta poza Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 31, 2005 Partajează Postat Octombrie 31, 2005 Eu cred ca este un tub folosit ca ''fotomultiplicator''...Justificare: lipseste depunerea de bariu si exista o dispunerea simetrica a electrozilor... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 M-ar interesa o bucata, este de vanzare, schimb? Link spre comentariu
tubeman Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 Probabil sint "decatroane"="numaratoare decadice", ceva ca aici: http://tube-tester.com/sites/nixie/trade05-nixie-tubes.htm sau http://oldradio.onego.ru/new_tubes.htm (vezi А106, А101, ОГ3, ОГ7) Modelul tau e mai nou probabil decit cataloagele mele, care sint de prin 1960-1970. Fotomultiplicatoarele sint mai lungi si au un fel de lentila in virf, asa ca nu prea cred sa fie. Link spre comentariu
amper Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 Merci Tubeman , deci nici o sansa in audio :smt013 Link spre comentariu
ALEKS Postat Noiembrie 6, 2005 Partajează Postat Noiembrie 6, 2005 Cand l-am ajutat pe Amper cu fotografia, mi-am dat si eu cu parerea ca ar fi numarator decadic. Pe vremuri erau niste aparate cu care se efectuau diverse masuratori in laboratoarele de fizica ale facultatilor, etc. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Noiembrie 6, 2005 Partajează Postat Noiembrie 6, 2005 Ca sa-mi extind colectia sunt interesat de o bucata.Este de vanzare, schimb, pot sa-ti ofer 2 circuite SN74141, :weedman: drivere pentru tuburi nixie pentru o lampa.Circuitele sunt echivalentele rusesti si sunt noi.Daca te intereseaza schimbul reply. Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 6, 2005 Partajează Postat Noiembrie 6, 2005 Daca grilele au7n forma circulara si sunt pararelele intre ele sigur e decatron. Link spre comentariu
amper Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2005 minitehnicus ai pm cauta-ma pe mess id [email protected] Link spre comentariu
ALEKS Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Si uite cum ai rezolvat problema celor 28 de tranzistori driveri pentru tuburile NIXIE! Eu voi ramane la ideea de a utiliza tranzistori. Link spre comentariu
ALEKS Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Si uite cum ai rezolvat problema celor 28 de tranzistori driveri pentru tuburile NIXIE! Eu voi ramane la ideea de a utiliza tranzistori. Link spre comentariu
amper Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Stai linistit aleks deocamdata raman la varianta pe tranzistori cum am stabilit p.s. mai intra si tu pe net Iar pe lampita cred ca vreau tot o lampita la schimb :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum