slave2anubis Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Ma intereseaza sa imi fac un programator de bios, ceva pe usb daca se poate, eventual pareri de la cei care esiau facut si au utilizat... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 nu se inghesuie nimeni? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 da sunt de acord cu swapul dar fiind memorii eeprom se pot scrie cu un programator, pe mine ma intereseaza sa imi fac unul... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 incearca cu willem...site-ul oficial este picat de vre-un an de zile :cry: Link spre comentariu
Vizitator Metalshrine Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 S-ar putea sa mearga cu PonyProg sau altele de gen. Problema este la cipurile south care contin si bios sau la alte controllere dincolo de south... Link spre comentariu
2informaticos Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Vezi aici... http://spiflash.org/block/1.html Un prieten l-a realizat si deja a rezolvat cateva laptopuri cu el, Acer, HP... Eu is mai lenes, l-am cumparat pe asta http://www.mcumall.com/comersus/store/c ... oduct=4312 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 ma intorc la topicul asta deoarece am dat peste un acer 1610 care are parolat biosul si dupa cate am incercat nu cred ca e parola in cmos... asa ca are probabil un eeprom unde este scrisa... daca stie cineva cum exact se procedeaza sa ma informeze... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 nu se inghesuie nimeni? Link spre comentariu
Vizitator blueman07 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 A programat careva bios-uri? Ce se scrie in ele si cum? Ma refer la ce fisiere se scriu (cele de pe site-ul producatorului?). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum