Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mixer behringer DX626

Vizitator madalin_xl

Postări Recomandate

Vizitator madalin_xl

salutare tuturor,de putin timp am intrat in posesia unui mixer behriger DX626 nou nout:d,problema este ca am un amplificator monacor mai vechi care merge destul de bine dar cand leg mixerul are niste distorsiuni de te doare capu.vreau sa stiu daca pot face ceva...nu uitati ca este nou mixerul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

3

• djdansmart

1

• stefanstudio

1

Top autori în acest subiect

In casti cum se aude muzica? Probeaza mixerul altfel cumva..pe un alt amplif..ceva mic facut acasa..sa vezi unde e problema! Poate e ceva de conexiuni/setari..sau poate chiar e defect mixerul!

Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl

in casti muzica se aude bine.....doar pe amplificator face urat....am mai incercat si pe alte amplificatoare si face la fel,si nu pot sa cred ca un mixer nou poate fi defect....

Link spre comentariu

CORECT REDU DIN GAIN VUMETRELE NU TREBUIE SA AJUNGA PE ROSU DACA SE AUDE DISTORSIONAT SI PE ALT AMPLIF FOARTE PROBABIL SA DISTORSIONEZE MIXERUL DACI DA GAINUL MAI MIC SI DACA STATIA DUCE DAI VOLUM MAI MARE DIN EA

Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl

gainul este la jumate si masterul la fel.....ultimul amplificator care a fost legat era un crown si la fel facea....la garantie nu pot sa-l mai duc ptr ca a fost cumparat de la senia in 2008 dar pana acum vreo 2 luni a stat in magazia discoteci unde pun eu muzica...a fost cumparat sa fie de rezerva...eu l-am folosit primu

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

vezi ca unele mixere mai au line si phono ... nu baga la phono semnal ... poate de aici este buba... intrarea de phono are o preamplificare puternica si la un semnal mai maricel distorsioneaza de rupe...

Link spre comentariu
Vizitator dobritz

S-ar putea sa fie si o problema de masa....de la mixer. De la mutat de ici colo in magazie sa se fi desfacut un fir. incearca ca un ground isolator (Monacor FGA-40 spre exemplu). Poti incerca deasemenea si cu un microfon. vezi daca distorsioneaza si asa .Mai poti incerca si o alta iesire din mixer (booth) PS: Depinde ce model de amplif ai, nu are ground lift?sau, din ce sursa dai muzica, sa nu iasa distorsionat direct de acolo.Sau vorba lui djx700, nu baga in Phono, baga in line.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări